Libnet.ro
UNICEF

01:05

PENTRU ADUNAREA DIN 25 MARTIE Actionarii SIF5 vor avea pe masa un program de rascumparare, pentru 3,8% din societate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU ADUNAREA DIN 25 MARTIE Actionarii SIF5 vor avea pe masa un program de rascumparare, pentru 3,8% din societate

Consiliul de Administratie al SIF Oltenia SIF5) a introdus, pe ordinea de zi a adunarii din data de 25 martie, solicitarea venita din partea Business Capital for Romania - Opportunity Fund Cooperatief U. controlat de Florin Pogonaru si Erste Bank) si a doua fonduri de pensii private ale Allianz-Tiriac, privind derularea unui program de rascumparare a 22,149 milioane de actiuni proprii, se arata in raportul SIF-ului remis, astazi, operatorului pietei noastre de capital. continuă pe Ziarul Bursa

Ce variante are PSD pentru Congresul din 21 martie, dupa ce au fost interzise adunarile cu peste 1.000 de oameni

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, a declarat ca exista mai multe variante in ce priveste organizarea congresului social-democratilor: un congres mai restrans, unul digital sau chiar o amanare a acestuia pana ce pericolul coronavirusului va trece.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru saptamana 9-15 martie. Sobolanii se bucura de viata sociala, Bivolii isi fac planuri

Iata zodiacul chinezesc pentrusaptamana 9-15 MARTIE 2020. Din 25 ianuarie 2020 Anul Mistretului a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal.

HOROSCOP. Mesaje de la arhangheli pentru saptamana 9-15 martie. Berbecii dau si primesc, Fecioarele au motive sa sarbatoreasca

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 9-15 martie 2020. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra.

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru saptamana 8-14 martie. Racii trec printr-o perioada grea, Scorpionii trec prin cutremure existentiale

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrologice pentru saptamana 8-14 martie. Se anunta o saptamana dificila pentru trei zodii, din cauza lui Mercur, care isi va relua mersul direct in Varsator.

Ungaria anuleaza manifestarea de la Budapesta dedicata zilei nationale din 15 martie, pe fondul epidemiei de coronavirus

Autoritatile maghiare au anuntat, sambata, ca anuleaza manifestarile de la Budapesta dedicate zilei nationale din 15 martie, din motive de securitate, pe fondul epidemiei de coronavirus, potrivit MTI si.

CORONAVIRUS. ALERTAla Parlament: Angajati Comisiei pentru invatamant din Senat au fost trimisi acasa

Suspiciune de coronavirus si la Parlamentul Romaniei. Toti angajati Comisiei pentru invatamant din Senat au fost trimisi acasa. Asta in conditiile in care femeia de 42 de ani din Bucuresti, infectata cu.

HOROSCOP rune pentru saptamana 9-15 martie. Berbecii au parte de ceva neasteptat, Balantele au parte de schimbare

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 9-15 MARTIE 2020. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Sala Palatului anuleaza toate spectacolele din luna martie din cauza coronavirusului

Spectacolele programate la Sala Palatului pana pe data de 31 martie au fost amanate sau anulate dupa anuntul facut de catre Raed Arafat, pentru a evita raspandirea coronavirusului.

Rusia si Turcia au ajuns la un acord pentru incetarea focului in Siria. Un coridor-tampon de 12 kilometri va fi patrulat in comun, incepand din 15 martie

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, si omologul sau din Turcia, Recep Tayyip Erdogan, sustin ca au ajuns la un acord pentru incetarea focului in SIria. Putin spune ca intelegerea va incheia.

Reactia Gabrielei Firea, dupa ce a fost amendata pentru poluarea din Bucuresti: ii cer demisia ministrului Mediului pentru minciunile pe care le spune zilnic

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, cere demisia ministrului Mediului, Costel Alexe, pe care il acuza ca ii protejeaza pe adevaratii vinovati pentru poluarea excesiva din Bucuresti din noaptea de 1 spre 2 martie. Reactia vine dupa ce Alexe a acuzat din nou sambata ca toate masurile asumate de Primaria Capitalei pentru a reduce poluarea sunt zero sau aproape de zero, el anuntand amenzi pentru municipalitate si pentru primariile de sector.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )