Libnet.ro
UNICEF

17:00

PENTRU URMATORII PATRU ANI Radu Hanga este presedinte al BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU URMATORII PATRU ANI Radu Hanga este presedinte al BVB

ACTUALIZARE - Radu Hanga este viitorul presedinte al BVB. Presedintele AAF a obtinut 68,96% din voturile exprimate. --- *ACTUALIZARE - Se contabilizeaza optiunile pentru functia de presedinte al Consiliului BVB care, pentru a fi validat, trebuie sa obtina minim 50% + 1 vot. in cazul in care niciunul dintre candidati nu va obtine majoritatea, votul urmeaza sa fie reluat. --- *ACTUALIZARE - Valerian Ionescu 2,9 milioane de voturi), Otto Naegli 84 de voturi) si Gabriel Marica 0 voturi) nu vor face parte din viitorul board al BVB. --- *ACTUALIZARE - Cele mai multe voturi le-a obtinut Dragos Neacsu, respectiv 9,075 milioane de voturi cumulate, fostul director de la Erste Asset Management Romania fiind urmat de Robert Pana cu 5,926 milioane de voturi si Dan Paul cu 5,871 milioane de voturi. --- * Radu Hanga, Dragos Neacsu si Dan Paul tintesc fotoliul de conducator al board-ului BVB. continuă pe Ziarul Bursa

PENTRU URMATORII PATRU ANI Radu Hanga este viitorul presedinte al BVB

ACTUALIZARE - Radu Hanga este viitorul presedinte al BVB. Presedintele AAF a obtinut 68,96% din voturile exprimate. --- *ACTUALIZARE - Se contabilizeaza optiunile pentru functia de presedinte al Consiliului BVB care, pentru a fi validat, trebuie sa obtina minim 50% + 1 vot. in cazul in care niciunul dintre candidati nu va obtine majoritatea, votul urmeaza sa fie reluat. --- *ACTUALIZARE - Valerian Ionescu 2,9 milioane de voturi), Otto Naegli 84 de voturi) si Gabriel Marica 0 voturi) nu vor face parte din viitorul board al BVB. --- *ACTUALIZARE - Cele mai multe voturi le-a obtinut Dragos Neacsu, respectiv 9,075 milioane de voturi cumulate, fostul director de la Erste Asset Management Romania fiind urmat de Robert Pana cu 5,926 milioane de voturi si Dan Paul cu 5,871 milioane de voturi. --- * Radu Hanga, Dragos Neacsu si Dan Paul tintesc fotoliul de conducator al board-ului BVB.

PENTRU URMATORII PATRU ANI Rada Hanga este viitorul presedinte al BVB

ACTUALIZARE - relatare de la adunare LIVE TEXT --- *ACTUALIZARE - Se contabilizeaza optiunile pentru functia de presedinte al Consiliului BVB care, pentru a fi validat, trebuie sa obtina minim 50% + 1 vot. in cazul in care niciunul dintre candidati nu va obtine majoritatea, votul urmeaza sa fie reluat. --- *ACTUALIZARE - Valerian Ionescu 2,9 milioane de voturi), Otto Naegli 84 de voturi) si Gabriel Marica 0 voturi) nu vor face parte din viitorul board al BVB. --- *ACTUALIZARE - Cele mai multe voturi le-a obtinut Dragos Neacsu, respectiv 9,075 milioane de voturi cumulate, fostul director de la Erste Asset Management Romania fiind urmat de Robert Pana cu 5,926 milioane de voturi si Dan Paul cu 5,871 milioane de voturi. --- * Radu Hanga, Dragos Neacsu si Dan Paul tintesc fotoliul de conducator al board-ului BVB.

PENTRU URMATORII PATRU ANI Actionarii BVB isi aleg astazi administratorii si presedintele

ACTUALIZARE - relatare de la adunare LIVE TEXT --- *ACTUALIZARE - Valerian Ionescu 2,9 milioane de voturi), Otto Naegli 84 de voturi) si Gabriel Marica 0 voturi) nu vor face parte din viitorul board al BVB. --- *ACTUALIZARE - Cele mai multe voturi le-a obtinut Dragos Neacsu, respectiv 9,075 milioane de voturi cumulate, fostul director de la Erste Asset Management Romania fiind urmat de Robert Pana cu 5,926 milioane de voturi si Dan Paul cu 5,871 milioane de voturi. --- * ACTUALIZARE - Noul board al bursei noastre va fi format din: Mihaela Biciu, Claudia Ionescu, Octavian Molnar, Robert Pana, Razvan Rat, Stefan Szitas, Radu Hanga, Dragos Neacsu si Dan Paul. Actionarii BVB si-au exprimat voturile pentru componenta Consiliului Bursei. --- * Radu Hanga, Dragos Neacsu si Dan Paul tintesc fotoliul de conducator al board-ului BVB.

Radu Hanga, ales presedinte al Bursei de Valori Bucuresti

Radu Hanga a fost ales, miercuri, presedinte al Bursei de Valori Bucuresti, pentru urmatorii patru ani, de catre actionarii Bursei, potrivit unor surse de la Adunarea Generala a Actionarilor BVB. De asemenea,.

Radu Hanga, ales presedinte BVB

Radu Hanga a fost ales, miercuri, presedinte al Bursei de Valori Bucuresti, pentru urmatorii patru ani, de catre actionarii Bursei, potrivit unor surse de la Adunarea Generala a Actionarilor BVB, scrie Agerpres.

CSM a numit vicepresedintii inaltei Curti de Casatie si Justitie pentru urmatorii 3 ani

Iulian Dragimir si Gabriela Elena Bogasiu au fost numiti, marti, de catre Consiliul Natioanl al Magistraturii CSM) in functia de vicepresedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie pe o perioada de 3 an.

Actionarii au decis: Radu Hanga il inlocuieste pe Lucian Anghel la conducerea BVB

Actionarii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au decis, miercuri, ca Radu Hanga sa fie noul presedinte al operatorului pietei de capital. Reamintim ca Lucian Anghel a spus, pe 14 octombrie, ca nu va mai candida nici pentru pozitia de presedinte, nici pentru cea de membru in Consiliul Bursei.

Aceste doua zodii se vor imbogati in urmatorii cinci ani. Berbecii, favoritii astrelor in materie de noroc

Urmatorii cinci ani vor fi mana cereasca pentru doua zodii cu potential de a deveni bogate in jumatatea de deceniu ce va veni. Bunastare, bani de cheltuit si plecat in vacante si satisfactie proesionala, acestea sunt elementele care vor sta la baza succesului atins de nativii Berbec si Gemeni.

Casa de moda Missoni vrea sa se listeze in urmatorii trei ani

Casa de moda italiana Missoni intentioneaza sa debuteze pe piata bursiera in urmatorii trei ani, anunta cotidianul Il Sole 24 Ore, citat de Reuters.

RADU HANGA, CANDIDAT LA PRESEDINTIA BURSEI NOASTRE Trebuie sa simplificam cat mai mult procesul investitional

Cresterea vizibilitatii Bursei de Valori Bucuresti ca sursa de finantare pentru companiile locale sau straine active in tara noastra este obiectivul cheie pentru noul Consiliu de Administratie al BVB Reporter: Cum apreciati activitatea actuala a Bursei de Valori Bucuresti? Aveti obiectii fata de modul in care opereaza actuala conducere a operatorului pietei noastre de capital?.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )