Libnet.ro
UNICEF

11:30

Previziuni mai bune pentru economia romaneasca. Erste imbunatateste prognoza de la -15% la -10%, pentru trimestrul doi

Adevărul Adevărul,
Previziuni mai bune pentru economia romaneasca. Erste imbunatateste prognoza de la -15% la -10%, pentru trimestrul doi

Economia Romaniei ar urma sa inregistreze un declin de 10,8% in trimestrul doi din 2020, comparativ cu precedentele trei luni, fata de o scadere de 15,2% previzionata anterior, dupa publicarea unor date recente care depasesc estimarile, se arata intr-o analiza a grupului bancar austriac Erste, citata de Agerpres. continuă pe Adevărul

Pensii mai bune pentru romani. Cine beneficiaza de ajutor

Vesti bune pentru romanii care isi intocmesc dosarul de pensionare. Acestia pot recupera vechimea in munca, chiar daca si-au pierdut cartile de munca. Reconstituirea vechimii in munca s-ar putea face in baza informatiilor existente in bazele de date ale caselor de pensii. Cum poate fi recuperata vechimea in munca, fara cartea de munca Un proiect de .

Top 5 cele mai bune filme de comedie. O sa razi in hohote daca le vezi

Fanii filmelor de comedie au mai jos o lista cu cinci dintre cele mai bune comedii din toate timpurile. Ultimele cateva luni au fost marcate de doua filme de comedie care au avut un real succes la public. Este vorba despre 5GANG: Un altfel de Craciun si Miami Bici. Top 5 cele mai bune filme de .

Erste imbunatateste previziunile privind evolutia economiei Romaniei in trimestrul doi al acestui an

Economia Romaniei ar urma sa inregistreze un declin de 10,8% in trimestrul doi din 2020, comparativ cu precedentele trei luni, fata de o scadere de 15,2% previzionata anterior, dupa publicarea unor date recente care depasesc estimarile, se arata intr-o analiza a grupului bancar austriac Erste, conform Agerpres.

Alina Antonie, Legal Director, Huawei Romania: Respectarea cerintelor liberei concurente ar crea cadrul pentru implementarea celei mai bune solutii tehnice 5G pentru Romania si romani

Huawei Romania este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala ICT. Prezenta in Romania din anul 2003, compania a deschis aici, pe parcursul anilor, mai multe centre de servicii globale. Tara noastra ocupa un loc strategic, alaturi de Germania, in dezvoltarea amprentei Huawei la nivel european.

Vesti bune pentru amatorii car sharing. 400 de Renault ZOE, pe strazile Bucurestiului

Compania de car sharing SPARK a stabilit un precedent pe piata locala, dupa ce a achizitionat nu mai.

Horoscop zilnic - marti, 4 august 2020: Vesti bune pentru Raci. Venitul lor va creste brusc

Ziua nu este tocmai buna pentru toate semnele zodiacale. Racii nu au noroc in dragoste, dar au noroc la bani. Vor primi bani multi, din senin, de unde se asteapta mai.

Facturi mai mici pentru bucuresteni. Locuitorii care NU au avut apa calda vor plati mai putin

Bucurestenii s-au confruntat cu o situatie mai speciala in ultimele zile si anume lipsa agentului termic si a apei calde in Sectoarele 2 si 3. Cei care au avut apa taiata insa vor primi facturi mai mici.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )