Libnet.ro
UNICEF

06:45

Bancile digitale din Marea Britanie estimeaza triplarea clientilor, in 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bancile digitale din Marea Britanie estimeaza triplarea clientilor, in 2020

Bancile digitale din Marea Britanie, precum Revolut, Tandem, Starling, Monzo si N26, sunt intr-o continua crestere si se asteapta ca anul viitor vor ajunge sa stranga 35 de milioane de clienti din intreaga lume, potrivit cercetarilor din Accenture citat de Finextra. continuă pe Ziarul Bursa

ADANCIREA CRIZEI POLITICE DIN MAREA BRITANIE Alegeri sau Brexit dur?

Mark Blyth: Jeremy Corbyn vrea sa distruga partidul lui Thatcher * Lira sterlina, sub pragul de 1,2 dolari - cel mai scazut nivel din octombrie 2016 Un nou conflict asupra dilemei Brexitului se prefigureaza, de data aceasta intre premierul Boris Johnson, care a promis ca va scoate Marea Britanie din UE pe 31 octombrie cu sau fara un acord care sa guverneze relatia dintre parti, si parlamentul britanic, unde majoritatea parlamentarilor se opun unei iesiri fara o intelegere cu UE.

Exista si parlamentari plictisiti de criza politica istorica din Marea Britanie. Jacob Rees-Mogg, somn de voie in timpul unei sedinte cruciale pentru viitorul arhipelagului (VIDEO)

Scena a unor framantari politice fara precedent in ultimii 300 de ani, Marea Britanie ramane, totusi, tara umorului sec. Dovada vie a acestui fapt este conservatorul Jacob Rees-Mogg, care, marti seara, in ti.

Fondul norvegian de investitii promite sa ramana in Marea Britanie

Administratorul fondului de inves-titii norvegian in valoare de 1 trilion de dolari priveste dincolo de agitatia politica actuala din Marea Britanie si promite ca va ramane in piata indiferent de ce se va intampla.

ONU - SUA, Franta si Marea Britanie ar putea fi complice la crimele de razboi din Yemen

SUA, Franta si Marea Britanie ar putea fi complice in razboiul din Yemen prin furnizarea de armament.

RAPORT ONU: SUA, Franta si Marea Britanie - complice la crimele de razboi din Yemen

Statele Unite ale Americii, Franta si Marea Britanie ar putea fi complice in razboiul din Yemen prin furnizarea de armament, informatii secrete si sprijin logistic pentru coalitia condusa de Arabia Saudita, care recurge la infometarea populatiei ca tactica in conflict, arata un raport al ONU prezentat marti, la Geneva, informeaza Reuters.

Analiza. Premierul, in razboi cu Parlamentul. Cine il poate opri pe Boris Johnson sa arunce Marea Britanie in haos?

Astazi debuteaza o mini-sesiune parlamentara decisiva pentru Marea Britanie. Opozitia incearca acum diferite cai de a-l impiedica pe Johnson sa decida iesirea din UE, fara accord, pe 31 octombrie, cum ar fi sesizari in justitie, depunerea in regim de urgenta a unui proiect de lege care sa-l oblige sa solicite o noua amanare a Brexitului sau o motiune de cenzura.

Cum va afecta un Brexit fara acord calatoriile in Marea Britanie si Uniunea Europeana

Posibilitatea ca Marea Britanie sa iasa din Uniunea Europeana in mod haotic, fara un acord cu blocul comunitar, pare din ce in ce mai probabila odata cu trecerea timpului, iar un astfel de scenariu ar putea da peste cap planurile de calatorie pentru milioane de oameni.

VIDEO Un pasager a pilotat un avion din Marea Britanie in Spania, dupa ce pilotul disparuse

Un pasager Easyjet a impiedicat anularea unei curse aeriene, oferindu-se sa piloteze avionul, dupa ce pilotul initial disparuse, potrivit Metro. co. uk.

Premierul din Marea Britanie vrea alegeri anticipate pentru 15 octombrie, cand ar mai fi putin peste doua saptamani pana la Brexit

Premierul britanic Boris Johnson a cerut, miercuri, alegeri generale anticipate pentru data de 15 octombrie, in conditiile in care deputatii cauta o maniera sa evite un Brexit fara acord, astfel ca i-au.

Plantele carnivore care l-au captivat pe Darwin - si care sunt ocrotite si in Romania - sunt pe cale sa isi faca marea revenire in Marea Britanie

Specia de plante carnivore care l-a interesat pe Darwin mai mult decat originea speciilor este reintrodusa in anumite parti din Anglia intr-o incercare de a inversa declinul acesteia, relateaza BBC.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )