Libnet.ro
UNICEF

01:05

BNR a majorat prognoza de inflatie. Isarescu, un nou atac la adresa Guvernului

B1 B1,
 BNR a majorat prognoza de inflatie. Isarescu, un nou atac la adresa Guvernului

Mugur Isarescu a anuntat, vineri, ca Banca Nationala a Romaniei BNR) a majorat la 4,2% prognoza de inflatie pentru finalul acestui an. De asemenea, BNR estimeaza o inflatie de 3,3% pentru 2020. Amintim. continuă pe B1

UPDATE BNR a majorat prognoza de inflatie pentru acest an de la 3% la 4,2%

Banca Nationala a majorat prognoza de inflatie pentru 2019 cu 1,2 puncte procentuale de la 3% la 4,2%, iar prognoza pentru 2020 urca cu 0,2 puncte procentuale, la 3,3%, a anuntat Banca Nationala a Romaniei, citata de Mediafax. in conferinta de presa de vineri, Isarescu a atras atentia ca inflatia vine sa corecteze dezechilibrele din economie, si ca o face afectandu-i in primul rand pe cei cu venituri mici. Isarescu s-a mai referit la cresterea economica de 5% din primul trimestru, aratand ca orice crestere e buna, cata vreme nu duce la dezechilibre. Or, a mai spus Guvernatorul, aceasta crestere amplifica dezechilibrele, cel putin pe cel extern.

BNR a majorat prognoza de inflatie pentru acest an de la 3% la 4,2%

Banca Nationala a majorat prognoza de inflatie pentru 2019 cu 1,2 puncte procentuale de la 3% la 4,2%, iar prognoza pentru 2020 urca cu 0,2 puncte procentuale, la 3,3%, a anuntat Banca Nationala a Romaniei, citata de Mediafax.

BNR majoreaza prognoza pe inflatie la 4,2% pentru finalul anului

Banca Nationala a Romaniei BNR) a majorat la 4,2% prognoza de inflatie pentru finalul acestui an si estimeaza o inflatie de 3,3% pentru 2020, a anuntat, miercuri, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, intr-o conferinta de presa in care a prezentat.

Klaus Iohannis, un nou atac la guvernanti: Hotii s-au cocotat in varful statului. Plagiatul e o forma de hotie

Klaus Iohannis a alansat, vineri, un nou atac la adresa guvernantilor. Presedintele a declarat, intrebat fiind de plagiate, ca la noi, hotii s-au cocotat in varful statului, scrie news. ro. Mecanismul.

Iohannis, un nou atac la PSD: Sunt unii romani, adunati intr-o grupare numita PSD, care nu sunt asa pro-europeni / in 26 mai, romanii sa dea un raspuns acestei guvernari - noi nu suntem un neam de hoti

Presedintele Klaus Iohannis a lansat marti seara un nou atac la adresa social-democratilor, spunand ca sunt unii romani, adunati intr-o grupare numita PSD, care nu sunt asa pro-europeni cum suntem noi, isi fac campanie cu un discurs antieuropean si incearca sa explice ca vinovati pentru esecul guvernarii lor sunt Iohannis si Uniunea Europeana. El a mai spus ca nu mai poate fi ascuns ca hotii s-au cocotat in varful statului, iar in 26 mai romanii trebuie sa dea un raspuns acestei guvernari - noi nu suntem un neam de hoti.

Klaus Iohannis, un nou atac la adresa guvernantilor: Romania merge intr-o directie gresita. Suntem singura tara din UE al carei deficit bugetar incepe cu cifra 3 (VIDEO)

Noi acuzatii ale presedintelui Klaus iohannis aduse guvernantilor. Seful statului a transmis, miercuri, ca Romania merge intr-o directie gresita, ca guvernul neglijeaza investitiile si ca suntem singura t.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )