Libnet.ro
UNICEF

01:05

LA DIVIZIA DE RETAIL DIN FRANTA Societe Generale estimeaza majorarea profiturilor in 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA DIVIZIA DE RETAIL DIN FRANTA Societe Generale estimeaza majorarea profiturilor in 2020

Grupul bancar Societe Generale a anuntat ieri ca intentioneaza sa-si majoreze, anul viitor, profiturile la divizia de retail din Franta datorita automatizarii si concentrarii pe clientii mai bogati, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Societe Generale se asteapta la majorarea profiturilor in 2020

Grupul bancar Societe Generale a anuntat marti ca intentioneaza sa-si majoreze, anul viitor, profiturile la divizia de retail din Franta datorita automatizarii si concentrarii pe clientii mai bogati, transmite Reuters.

Societe Generale iese de pe piata din Slovenia

Grupul bancar Societe Generale a semnat un acord cu OTP Bank privind vanzarea SKB Banka si a diviziilor sale, SKB Leasing si SKB Leasing Select, catre furnizorul de servicii financiare din Ungaria, care intra astfel pe piata din Slovenia, informeaza publicatia Slovenia Times, conform Agerpres.

Societe Generale va iesi de pe piata din Slovenia

Grupul bancar Societe Generale a semnat un acord cu OTP Bank privind vanzarea SKB Banka si a diviziilor sale, SKB Leasing si SKB Leasing Select, catre furnizorul de servicii financiare din Ungaria, care intra astfel pe piata din Slovenia.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019 Profitul Societe Generale a scazut cu 26%, dupa lansarea restructurarii

Grupul bancar francez Societe Generale, prezent si pe piata din Romania, a raportat vineri o scadere cu 26% a profitului net in primul trimestru, dupa ce rezultatele slabe din 2018 au determinat a treia mare banca franceza sa demareze un plan de restructurare, informeaza Reuters.

Luare de ostatici la Toulouse: politistii din Franta sunt in alerta

Este mobilizare generala langa Toulouse, in Franta. Patru barbati au fost luati ostatici in interiorul unui magazin. Un barbat inarmat a luat patru ostatici in interiorul unui magazin din localitatea Blagnac, chiar in apropiere de Toulouse. Politistii au fost chemati la fata locului si, potrivit primelor informatii, s-au auzit si focuri de arma, potrivit Le [] .

Luare de ostatici la Toulouse: politistii din Franta sunt in alerta FOTO

Este mobilizare generala langa Toulouse, in Franta. Patru barbati au fost luati ostatici in interiorul unui magazin. Un barbat inarmat a luat patru ostatici in interiorul unui magazin din localitatea Blagnac, chiar in apropiere de Toulouse. Politistii au fost chemati la fata locului si, potrivit primelor informatii, s-au auzit si focuri de arma, potrivit Le [] .

UPDATE VIDEO Toate cele patru femei luate ostatice in incidentul din Franta au fost eliberate-surse / Atacatorul, un tanar de 17 ani, s-a prezentat ca bratul armat al vestelor galbene

Un adolescent inarmat a tinut patru femei ostatice intr-un magazin din Blagnac, in apropiere de Toulouse, marti dupa-amiaza, relateaza Le Figaro. Atacatorul, cunoscut fortelor de politie, a eliberat ostaticii dupa mai bine de cinci ore si dupa ce a tras de doua ori in agentii de politie. Acesta sustine ca este bratul armat al vestelor galbene. UPDATE 23:30 Toate cele patru femei luate ostatice in incidentul din Franta au fost eliberate-surse. Tanarul inarmat care a luat ostatice patru femei intr-un magazin din Toulouse a eliberat marti seara toate persoanele sechestrate, relateaza agentia de stiri Reuters, citand surse din cadrul politiei franceze.

Carrefour vrea sa renunte la 3.000 de angajati din Franta

Carrefour intentioneaza sa renunte la 3. 000 de angajati la hipermarketurile sale din Franta printr-o schema de plecari voluntare, mai mult decat s-a anuntat initial, a confirmat pentru Reuters un purtator de cuvant al celui mai mare retailer european.

Carrefour vrea sa renunte la 3.000 de angajati la hipermarketurile sale din Franta

Carrefour intentioneaza sa renunte la 3. 000 de angajati la hipermarketurile sale din Franta printr-o schema de plecari voluntare, mai mult decat s-a anuntat initial, a confirmat pentru Reuters un purtator de.

UPDATE VIDEO Toate cele patru femei luate ostatice in incidentul din Franta au fost eliberate-surse / Atacatorul, un tanar de 17 ani, a fost arestat

Un adolescent inarmat a tinut patru femei ostatice intr-un magazin din Blagnac, in apropiere de Toulouse, marti dupa-amiaza. Toate cele patru femei au fost eliberate spre seara, iar tanarul a fost arestat. Acesta sustine ca este bratul armat al vestelor galbene.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )