Libnet.ro
UNICEF

15:30

FMI: Leul e mai greu decat ar trebui

Adevărul Adevărul,
FMI: Leul e mai greu decat ar trebui

Leul greu este mai greu decat ar trebui, sustin reprezentantii Fondului Monetar International, care estimeaza ca moneda nationala a Romaniei este supraevaluata cu circa 10%. Calculele arata ca un curs real de schimb ar insemna ca un euro sa valoreze 5,2 lei. continuă pe Adevărul

Este bine de semnalat, pentru ca oamenii sa fie pregatiti! Vremea va fi mai rece decat in mod normal

Vremea va fi mai rece decat in mod normal pentru aceasta perioada, in urmatoarele zile, in special in partea de nord a tarii, unde noaptea valorile termice vor ajunge la -4 grade, iar pe timpul zilei.

Victor Ponta, atac usturator la adresa lui Dacian Ciolos: Mai prefacut decat vechii oameni

Victor Ponta lanseaza un atac dur la adresa lui Dacian Ciolos, spunand ca este mai prefacut, mai demagog, mai oportunist si mai neprofesionist decat oamenii vechi. OMUL NOU in Politica : Dacian.

Hollywood: Starurile masculine castiga, in medie, cu 1 milion de dolari mai mult decat cele feminine

Starurile masculine castiga, in medie, cu 1,1 milioane de dolari mai mult decat cele feminine la Hollywood, diferentele salariale din 2015 fiind similare cu cele din 1980, potrivit unui studiu realizat de o echipa de cercetatori in economie, informeaza The Guardian, scrie Mediafax.

Doamne fereste: Care este cel mai greu BLESTEM. Nici preotii NU te pot scapa de el!

Putine cuvinte ne tulbura ca cel care indica un blestem. Dincolo de reflexul de a intelege e cel de a te feri. in fond, ce este un blestem si pana unde poate merge puterea lui? Invitata la Kanal D, Lidia.

HOROSCOP 15 septembrie 2019. Berbecii dau glas sentimentelor, Gemenii se concentreaza mai greu

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 15 SEPTEMBRIE 2019; atmosfera visatoare data de Luna plina de ieri in Pesti se ridica si lasa loc unei alte vibratii aduse de Luna in Berbec. Lumea Berbecului este simpla.

Pret record la energia electrica: A ajuns sa fie de doua ori mai scumpa decat cea din Ungaria

Piata energiei electrice trece prin momente critice, ajungand miercuri la preturi record. Pe piata spot Piata Zilei Urmatoare- PZU), energia electrica a fost tranzactionata si cu 750 leiMWh, media fiind de 578,15 leiMWh. Este un pret foarte mare, depasind recordul de pe 1 februarie 2017, cand a fost de 680 leiMWh. Trebuie precizat si faptul ca de peste doua luni, Romania a ajuns sa fie importator net de energie, pe fondul unei productii interne reduse.

LEACUL lui Arsenie Boca pentru BOLI si NECAZURI! Te vindeci mai REPEDE decat iti imaginezi

Parintele Arsenie Boca a lasat credinciosilor mai multe rugaciuni, pilde, dar si leacuri pebtru sanatate! Parintele Arsenie Boca este cunoscut drept Parintele Ardealului.

Televizoare ieftine la eMAG: costa mai putin decat salariul minim

Pana la Black Friday mai avem ceva timp. Totusi, eMAG vrea sa te tina in forma pentru reducerile de atunci si cele de Craciun. Pentru asta a pregatit o campania noua cu oferte. Iar.

S-A DECIS: EI sunt romanii ce vor primi MAI MULTI BANI LA PENSII! Vezi daca si tu esti pe LISTA!

Pensiile fostilor angajati ai Ministerul Afacerilor Interne MAI) sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii Nationale MApN), potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua.

S-A DECIS: EI sunt romanii ce vor primi MAI MULTI BANI LA PENSII! Vezi daca si tu esti pe LISTA!

Pensiile fostilor angajati ai Ministerul Afacerilor Interne MAI) sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii Nationale MApN), potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua.

ştiri din Economie

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )