Libnet.ro
UNICEF

14:45

OMV Petrom estimeaza investitii de 4 miliarde de lei pentru 2019

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
OMV Petrom estimeaza investitii de 4 miliarde de lei pentru 2019

OMV Petrom estimeaza investitii de 4 miliarde de lei pentru intregul an 2019, 75% urmand sa mearga catre segmentul de exploatare si productie Upstream, in conditiile in care, dupa primele sase luni compania a raportat investitii de 1,7 miliarde de lei,. continuă pe Wall-Street Ro

CU VANZARI DE 11,32 MILIARDE DE LEI Profitul OMV Petrom urca cu 53%, in primul semestru

Pentru 2019, compania estimeaza investitii totale de patru miliarde de lei, circa 75% din aceasta suma fiind directionata catre segmentul Upstream * Mediul legislativ actual nu ofera premisele necesare pentru o decizie de investitie in valoare de cateva miliarde de dolari, in proiectul Neptun Deep, mentioneaza OMV Petrom.

Profitul OMV Petrom urca cu 53%, in primul semestru

Pentru 2019, compania estimeaza investitii totale de patru miliarde de lei, circa 75% din aceasta suma fiind directionata catre segmentul Upstream * Mediul legislativ actual nu ofera premisele necesare pentru o decizie de investitie in valoare de cateva miliarde de dolari, in proiectul Neptun Deep, mentioneaza OMV Petrom .

Profitul net al OMV Petrom, crestere semnificativa: Aproape 2 miliarde lei in primul semestru

Profitul net al OMV Petrom a fost in primul semestru de 1,98 miliarde lei, cu 53% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor raportate de companie. Investitiile s-au ridicat la 1,7 miliarde de lei. OMV Petrom spune ca au fost evolutii favorabile ale rezultatelor din exploatare.

Profitul OMV Petrom a crescut cu peste 50% in primul semestru, in parte datorita majorarii preturilor la produse petroliere

OMV Petrom simbol bursier SNP) a realizat in primul semestru al anului un profit net de 1,975 miliarde lei, in crestere cu 53% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit raportului transmis miercuri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Grup Servicii Petroliere a semnat un contract cu OMV Petrom pentru asigurarea serviciilor integrate offshore (FOTO, VIDEO)

OMV Petrom si-a prezentat miercuri bilantul pentru prima jumatate a anului 2019. Cu aceasta ocazie s-a prezentat faptul ca GSP Offshore si OMV Petrom au semnat un contract-cadru pentru asigurarea serviciilor.

Deficitul bugetar a explodat la aproape 20 miliarde lei, dupa numai jumatate de an

Deficitul bugetar a crescut la 19,96 miliarde lei, respectiv 1,94% din produsul intern brut, dupa numai sase luni din 2019, arata datele publicate de Ministerul Finantelor. Pentru intregul an, Guvernul estimeaza un deficit de28,25 miliarde lei 2,76% din PIB).

OMV Petrom isi propune sa utilizeze energie solara in statiile de carburanti

OMV Petrom, cel mai mare operator de benzinarii pe piata din Romania, a initiat anul trecut un proiect ce a avut ca scop utilizarea energiei solare in statiile de distributie carburanti, astfel ca a instalat in cateva benzinarii din tara panouri fotovoltaice cu o capacitate totala de 27 KW.

Proiect al Ministerului Educatiei: Fiecare elev ar putea putea primi, la cerere, 250 de lei pentru manuale, rechizite si echipament de sport

Fiecare elev din invamantul primar, gimnazial, liceal si profesional de stat ar putea primi tichete sociale, denumite tichete educationale, in valoare de 250 de lei 5 tichete, fiecare in valoare de 50 de lei), in anul scolar 2019-2020, potrivit unui proiect de hotarare postat pe site-ul Ministerului Educatiei. Banii ar urma sa fie folositi pentru cumpararea de echipament sportiv, manuale si rechizite.

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )