Libnet.ro
UNICEF

12:45

CU VANZARI DE 11,32 MILIARDE DE LEI Profitul OMV Petrom urca cu 53%, in primul semestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CU VANZARI DE 11,32 MILIARDE DE LEI Profitul OMV Petrom urca cu 53%, in primul semestru

Pentru 2019, compania estimeaza investitii totale de patru miliarde de lei, circa 75% din aceasta suma fiind directionata catre segmentul Upstream * Mediul legislativ actual nu ofera premisele necesare pentru o decizie de investitie in valoare de cateva miliarde de dolari, in proiectul Neptun Deep, mentioneaza OMV Petrom. continuă pe Ziarul Bursa

Profitul OMV Petrom urca cu 53%, in primul semestru

Pentru 2019, compania estimeaza investitii totale de patru miliarde de lei, circa 75% din aceasta suma fiind directionata catre segmentul Upstream * Mediul legislativ actual nu ofera premisele necesare pentru o decizie de investitie in valoare de cateva miliarde de dolari, in proiectul Neptun Deep, mentioneaza OMV Petrom .

Profitul OMV Petrom a crescut cu peste 50% in primul semestru, in parte datorita majorarii preturilor la produse petroliere

OMV Petrom simbol bursier SNP) a realizat in primul semestru al anului un profit net de 1,975 miliarde lei, in crestere cu 53% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit raportului transmis miercuri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profitul net al OMV Petrom, crestere semnificativa: Aproape 2 miliarde lei in primul semestru

Profitul net al OMV Petrom a fost in primul semestru de 1,98 miliarde lei, cu 53% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor raportate de companie. Investitiile s-au ridicat la 1,7 miliarde de lei. OMV Petrom spune ca au fost evolutii favorabile ale rezultatelor din exploatare.

OMV Petrom estimeaza investitii de 4 miliarde de lei pentru 2019

OMV Petrom estimeaza investitii de 4 miliarde de lei pentru intregul an 2019, 75% urmand sa mearga catre segmentul de exploatare si productie Upstream, in conditiile in care, dupa primele sase luni compania a raportat investitii de 1,7 miliarde de lei,.

Grup Servicii Petroliere a semnat un contract cu OMV Petrom pentru asigurarea serviciilor integrate offshore (FOTO, VIDEO)

OMV Petrom si-a prezentat miercuri bilantul pentru prima jumatate a anului 2019. Cu aceasta ocazie s-a prezentat faptul ca GSP Offshore si OMV Petrom au semnat un contract-cadru pentru asigurarea serviciilor.

OMV Petrom isi propune sa utilizeze energie solara in statiile de carburanti

OMV Petrom, cel mai mare operator de benzinarii pe piata din Romania, a initiat anul trecut un proiect ce a avut ca scop utilizarea energiei solare in statiile de distributie carburanti, astfel ca a instalat in cateva benzinarii din tara panouri fotovoltaice cu o capacitate totala de 27 KW.

Deficitul bugetar a explodat la aproape 20 miliarde lei, dupa numai jumatate de an

Deficitul bugetar a crescut la 19,96 miliarde lei, respectiv 1,94% din produsul intern brut, dupa numai sase luni din 2019, arata datele publicate de Ministerul Finantelor. Pentru intregul an, Guvernul estimeaza un deficit de28,25 miliarde lei 2,76% din PIB).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )