Libnet.ro
UNICEF

13:16

Eugen Teodorovici: Cu noi erau sanse ca deficitul sa se incadreze sub 3%. Cu altii, sigur nu

Adevărul Adevărul,
Eugen Teodorovici: Cu noi erau sanse ca deficitul sa se incadreze sub 3%. Cu altii, sigur nu

Ministrul interimar al Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, sambata, ca bugetul Romaniei s-ar incadra in tinta de deficit de 3% daca PSD continua guvernarea. Oficialul din Guvern a spus ca acest lucru nu va mai fi posibil cu altii in Executiv. continuă pe Adevărul

EUGEN TEODOROVICI: Le acord vreo doua saptamani celor din opozitie pentru a-si dovedi incompetenta

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, sustine ca in doar doua saptamani reprezentantii Opozitiei isi vor demonstra incompetenta si afirma ca realizarile PSD nu pot fi egalate. Vor face ca nava, adusa pe linia de plutire prin masurile luate in timpul guvernarii PSD, sa fie din nou in pericol de a esua, sustine Teodorovici.

EUGEN TEODOROVICI: Propunerea noastra de buget avea toate veniturile incluse in ceea ce inseamna angajamentul PSD

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat ca varianta de buget a social-democratilor pentru anul 2020 este in faza de proiect si ca in zilele urmatoare poate fi prezentata, subliniind ca va avea toate veniturile incluse in tot ceea ce inseamna angajament din partea noastra - si salarii, si pensii, si partea de investitii.

Viorica Dancila, dupa reactia total deplasata a lui Eugen Teodorovici la adresa unei jurnaliste: Ultimul lucru pe care il accept e sa jignesti o femeie

Liderul PSD, Viorica Dancila, a declarat vineri ca nu a vazut inregistrarea video cu reactia total deplasata a ministrului sau de Finante, Eugen Teodorovici, care a jignit in urma cu o zi o jurnalista, dar s-a declarat convinsa ca, daca a jignit . ) isi va cere scuze. Totodata, vicepresedintele PSD Victor Negrescu si-a cerut scuze in numele lui Eugen Teodorovici.

VIDEO Reactie total deplasata a lui Eugen Teodorovici la adresa unei jurnaliste: Sunteti libera diseara? imi faceti curte ca nu va vad ochisorii, dintii vad ca ii aveti pusi

Reactie total deplasata a ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, imediat dupa ce guvernul din care face parte a cazut la motiune de cenzura. Oprit pe holul Parlamentului de o jurnalista a b1. ro care s-a prezentat si l-a intrebat ce va face in continuare, Teodorovici i-a raspuns jignitor, intreband-o ironic daca e de la boii. ro, daca e libera diseara si comentand ca are dintii pusi si ca nu este unul dintre interesele sale.

Eugen Teodorovici isi cere scuze, dupa ce a jignit jurnalista B1.RO: A fost un dialog care nu ma reprezinta, purtat intr-un moment nepotrivit

Eugen Teodorovici, ministrul demis al Finantelor, a transmis, intr-o postare pe Facebook, ca a avut o discutie la telefon cu jurnalista B1. RO pe care a jignit-o acum cateva zile si ca i-a prezentat scuze.

Eugen Teodorovici isi cere scuze, dupa ce a jignit jurnalista B1.RO: A fost un dialog care nu ma reprezinta, purtat intr-un moment nepotrivit

Eugen Teodorovici, ministrul demis al Finantelor, a transmis, intr-o postare pe Facebook, ca a avut o discutie la telefon cu jurnalista B1. RO pe care a jignit-o acum cateva zile si ca i-a prezentat scuze.

Viorica Dancila, dupa replicile deplasate ale lui Eugen Teodorovici la adresa unei jurnaliste: Ultimul lucru pe care il accept e sa jignesti o femeie

Liderul PSD Viorica Dancila a reactionat cu privire la replicile deplasate ale presedintelui executiv al PSD, Eugen Teodorovici, adresate unei jurnaliste.

Victor Negrescu (PSD), despre mitocania lui Eugen Teodorovici: imi cer scuze in numele colegilor mei. Un astfel de gest nu ar trebui sa se intample fata de o doamna jurnalist din Romania (VIDEO)

Vicepresedinte PSD Victor Negrescu si-a cerut scuze, vineri, in numele colegilor sai pentru iesirea mitocaneasca a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1. ro. Vreau sa imi cer scuze in.

Viorica Dancila, despre iesirea mitocaneasca a lui Eugen Teodorovici: Nu am vazut. Ultimul lucru pe care il accept este sa jignesti o femeie. Daca a jignit sunt convinsa ca isi va cere scuze (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca nu are cunostinta despre iesirea jignitoare a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1. ro si a sustinut ca nu accepta jignirile la adresa unei femei. Nu am vazut.

Viorica Dancila, despre iesirea grosolana a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1.ro: Nu am vazut. Ultimul lucru pe care il accept este sa jignesti o femeie. Daca a jignit sunt convinsa ca isi va cere scuze (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca nu are cunostinta despre iesirea jignitoare a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1. ro si a sustinut ca nu accepta jignirile la adresa unei femei. Nu am.

ştiri din Economie

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )