Libnet.ro
UNICEF

06:30

Florin Citu: Eugen Teodorovici stia inca din aprilie 2019 ca deficitul bugetar va ajunge la 4% din PIB

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Florin Citu: Eugen Teodorovici stia inca din aprilie 2019 ca deficitul bugetar va ajunge la 4% din PIB

Fostul ministru al Finantelor Eugen Teodorovici a fost avertizat inca din aprilie ca deficitul bugetar va ajunge la 4% din PIB in acest an, insa nu a luat nicio masura, a anuntat, luni, actualul sef de la Finante, Florin Citu, intr-o conferinta de. continuă pe Wall-Street Ro

Citu: Teodorovici si Dancila au stiut din aprilie ca deficitul bugetar va fi de peste 4%. Au mintit tot timpul Ministrul Finantelor a prezentat documentele (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor, a prezentat documente interne din Ministerul Finantelor prin care arata ca predecesorul sau, Eugen Teodorovici, si fostul premier Viorica Dancila au fost avertizati inca di.

Citu: Teodorovici si Dancila au stiut din aprilie ca deficitul bugetar va fi de peste 4%. Au mintit tot timpul Ministrul Finantelor a prezentat documentele (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor, a prezentat documente interne din Ministerul Finantelor prin care arata ca predecesorul sau, Eugen Teodorovici, si fostul premier Viorica Dancila au fost avertizati inca.

Florin Citu a picat testul la prima motiune din viata sa!

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a raspuns taios, luni, in Senat, la acuzatiile pe care PSD i le-a.

Florin Citu, anunt devastator despre deficitul bugetar: De cand stia Eugen Teodorovici ca nu se incadra in buget

Noul ministru de Finante, Florin Citu, sustine ca predecesorul sau, Eugen Teodorovici, fusese avertizat inca din primavara asupra riscului depasirii deficitului bugetar. Citu sustine ca pesedistii au preferat insa sa ascunda acest pericol.

Prima reactie a lui Eugen Teodorovici, dupa ce motiunea simpla impotriva lui Florin Citu a trecut

Eugen Teodorovici i-a transmis un mesaj lui Florin Citu, dupa ce motiunea simpla impotriva ministrului de Finante a trecut.

Eugen Teodorovici, prima reactie dupa amenintarile lui Florin Citu: Si-a etalat acum o noua calitate, cea de santajist

Eugen Teodorovici a reactionat la acuzatiile ministrului Finantelor Florin Citu, despre care spune ca este o marioneta, un santajist alimentat cu documente, biletele si masuri.

Florin Citu il ameninta pe Eugen Teodorovici cu documente: Ma vad fortat sa-l public

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca va publica un document care demonstreaza ca Guvernul PSD nu intentiona sa aplice noua lege a pensillor din 2020.

Florin Citu: PSD nu avea nicio intentie sa aplice Legea Pensiilor in 2020. Teodorovici sa nu mai minta si sa acuze public (VIDEO)

Daca Eugen Teodorovici nu renuntala acuzatiile si minciunile publice, va fi publicat un document din care rezulta ca PSD nu avea de gand sa aplice Legea Pensiilor in 2020, a declarat ministrul.

FLORIN CITU: Guvernul PSD a stiut de la inceputul anului ca deficitul va depasi 4%

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a afirmat, in cadrul unei conferinte de presa, ca Guvernul PSD stia, inca de la inceputul acestui an, ca deficitul bugetar va depasi tinta de 4% daca nu sunt luate masuri suplimentare.

Florin Citu ii acuza pe Dancila si pe Teodorovici inainte de motiunea impotriva sa

Florin Citu iese la atac inainte de votul motiunii din Senat! El i-a acuzat, intr-o conferinta de pr.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )