Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ce spune Eugen Teodorovici despre eliminarea supraaccizei: Nu se va regasi in pretul de la pompa

Adevărul Adevărul,
Ce spune Eugen Teodorovici despre eliminarea supraaccizei: Nu se va regasi in pretul de la pompa

Fostul ministru de Finante Eugen Teodorovici a declarat ca este posibil ca pretul carburantilor la pompa sa nu scada, in urma eliminarii supraaccizei pe carburant, el precizand ca masura ar putea declansa o procedura de infringement din partea Comisiei Europene. continuă pe Adevărul

Robert Sighiartau: Eliminarea supraaccizei la carburanti, o masura reparatorie, in respectul romanilor. Pretul carburantilor va scadea la inceputul lui 2020

Deputatul PNL Robert Sighiartau scrie, intr-o postare pe Facebook, ca eliminarea supraaccizei la carburanti, care a trecut, miercuri, de votul din Camera Deputatilor, este o masura reparatorie, in respectul ro.

Eliminarea supraaccizei la carburanti, votata in Camera Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor a votat, miercuri, proiectul de lege vizeaza modificarea Codului Fiscal prin eliminarea supraaccizei la carburanti si a supraimpozitarii contractelor part-time. Au fost.

Eliminarea supraaccizei la carburanti si a supraimpozitarii contractelor part-time, la VOT FINAL in Camera Deputatilor

Deputatii vor dat un vot, in sedinta de miercuri asupra proiectului de lege referitor la modificarea Codului Fiscal prin eliminarea supraaccizei la carburanti si a supraimpozitarii contractelor part-time.

Ieftinirea la pompa, sub semnul intrebarii dupa eliminarea supraaccizei la carburanti

Parlamentarii au decis miercuri eliminarea supraaccizei la carburanti incepand cu anul 2020, insa masura ar putea pe de o parte sa nu scada preturile la pompa si, pe de alta parte, sa ne aduca un infringement de la UE.

Motiunea PSD, impotriva lui Citu. Prima reactie a lui Eugen Teodorovici: Dovada ca nu au ce cauta la Guvernare

Eugen Teodorovici a transmis un mesaj legat de motiunea depusa astazi impotriva lui Florin Citu. Fostul ministru al Finantelor sustine ca PNL si pseudo-ministrul Citu nu au ce cauta la Guvernare si trebuie.

Va fi sau nu o criza economica in Romania, in 2020? Ce spune Ludovic Orban despre pensii

Premierul Ludovic Orban nu crede ca va exista o criza economica. El ii asigura pe romani ca nu exista motive reale de ingrjorare intrucat spera chiar ca masurile Guvernului sa contribuie la o crestere economica. Ludovic Orban da asigurari ca romanii nu vor traversa o noua criza economica si i-a asigurat pe varstinci ca pensiile .

Bogdan Hutuca, despre eliminarea supra-accizei: Aceasta masura a produs scumpiri in lant

Deputatul PNL, Bogdan Hutuca, a declarat astazi, dupa votul din Comisia de Buget privind eliminarea supra-accizei, ca aceasta masura a produs scumpiri in lant la carburanti si produse alimentare si ca aceasta eliminare se va regasi direct inbuzunarul romanilor.

Ce spune Victor Gaiciuc despre motiunea de cenzura depusa impotriva sa din cauza declaratiilor controversate cu privire la separatistii din Donbas

Ministrul Apararii, Victor Gaiciuc, spune ca deputatii din Blocul ACUM fac circ geopolitic atunci cand solicita demisia sa in urma unor declaratii cu privire la separatistii din Donbas.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2458 seconds )