Libnet.ro
UNICEF

13:30

Teodorovici: Cand vine Parlamentul din vacanta, gaseste proiectul de buget pe masa

Adevărul Adevărul,
Teodorovici: Cand vine Parlamentul din vacanta, gaseste proiectul de buget pe masa

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, sambata, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca, atunci cand Parlamentul va veni din vacanta, va gasi proiectul de buget pe acest an pe masa. Liberalii ceruse convocarea unei sesiune de urgenta saptamana viitoare pentru adoptarea bugetului, insa, potrivit declaratiei lui Teodorovici, bugetul va fi dezbatut in Parlament la inceputul lunii februarie. continuă pe Adevărul

TEODOROVICI: Cand vine Parlamentul din vacanta va gasi proiectul de buget

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat ca, la ministerul de resort, a fost finalizat proiectul bugetului de stat.

Teodorovici: Cnd vine Parlamentul,va gasi proiectul de buget pe 2019/ Ianuarie va fi prinsa

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat, sambata dimineata, intr-o emisiune, ca, la ministerul de resort, a fost finalizat proiectul bugetului de stat, relateaza Mediafax.

Bugetul pe 2019 ajunge n Parlament n februarie. Teodorovici: Noi, Finantele, am terminat partea de buget. Urmeaza o discutie la nivelul Coalitiei

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat, sambata dimineata, intr-o emisiune, ca, la ministerul de resort, a fost finalizat proiectul bugetului de stat care va fi trimis in Parlament la inceputul sesiunii parlamentare. Hotnews a scris recent ca actuala coalitie intarzie cu bugetul pana in februarie.

Surpriza de care au avut parte elevii unui liceu din America dupa ce s-au ntors din vacanta

Elevii unui liceu din localitatea Mundelein, Illinois, SUA, au avut o surpriza cand s-au intors la scoala dupa sarbatorile de iarna atunci cand au vazut pe holurile liceului 7 picturi de dimensiuni mari care reprezentau carti din literatura americana. Proiectul a avut succes si pe pagina de Facebook a liceului, unde fotografiile cu volumele uriase au fost distribuite de mii de ori si au devenit virale in cateva ore.

Bomba a explodat in cazul Elodia Ghinescu: Gata, m-am reintors din vacanta!

Surprizele uriase nu contenesc sa iasa la suprafata in celebrul caz Elodia, chiar si astazi, la 11 de cand se discuta despre disparitia avocatei, relateaza cancan. ro. in acest context, sursa citata.

Parlamentul din Macedonia a aprobat REDENUMIREA tarii. Ce nume va avea

Parlamentul Macedoniei a aprobat vineri amendamentul la constitutie prin care tara este redenumita in Republica Macedoniei de Nord, relateaza Reuters. in favoarea schimbarii numelui au votat 81 din cei 120.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )