Libnet.ro
UNICEF

11:45

Teodorovici, despre Autostrada Unirii: Se face. Finantarea poate sa difere, fie ca sunt fonduri europene, buget de stat sau parteneriat public-privat

Adevărul Adevărul,
Teodorovici, despre Autostrada Unirii: Se face. Finantarea poate sa difere, fie ca sunt fonduri europene, buget de stat sau parteneriat public-privat

Ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, da asigurari ca Autostrada Unirii Iasi Targu Mures se va realiza, fie din fonduri europene, din bugetul de stat sau prin parteneriat public-privat. Teodorovici a subliniat ca cel mai important este sa fie pregatita documentatia necesara pentru inceperea lucrarilor. continuă pe Adevărul

Implicarea pentru Autostrada Unirii continua...

7 noiembrie 2018, o data ce trebuie retinuta de toti concetatenii cu spirit civic si de initiativa: Camera Deputatilor, for decizional, a votat proiectul de lege cu privire la Autostrada Unirii, autostrada A8, Ungheni-Iasi-Targu Mures.

Autostrada Unirii ne va uni cu Ucraina. Comisia de Prognoza confirma ca lucreaza la directionarea catre Suceava

Autostrada Unirii, care trebuia sa lege Transilvania de Moldova, s-a transformat in autostrada care ne uneste cu Republica Moldova si Ucraina, dupa ce Guvernul a prezentat o noua ruta. Comisia Nationala de Prognoza a confirmat pentru Adevarul ca va include in studiul de fundamentare si ruta spre Suceava.

Cretu: Autostrada Unirii poate fi eligibila pentru cofinantare din fondurile europene structurale si de investitii

Autostrada Targu Mures-Iasi-Ungheni poate fi eligibila pentru cofinantare din fondurile europene structurale si de investitii si este responsabilitatea autoritatilor romane sa pregateasca un proiect in acest sens, a declarat pentru Agerpres comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu.

Bode (PNL), despre legea privind Autostrada Unirii: Vom pune presiune pe Guvern in implementarea acestui proiect (VIDEO)

Proiectul de lege pentru construirea Autostrazii Unirii Iasi Tg. Mures, promovat si sustinut de Opozitie, a fost adoptat, miercuri, in Plenul Camerei Deputatilor. Este o victorie nu doar pentru regiunea.

Legea pentru Autostrada Unirii a fost adoptata n Parlament. Ce prevede textul pentru autostrada A8 Tg. Mures - Iasi

Proiectul Autostrazii Unirii, asa cum a fost supranumita A8 Tg. Mures - Iasi - Ungheni, a fost aprobat printr-o lege in Parlament cu votul a 261 de deputati. Legea prevede ca autostrada de circa 320 de km sa fie realizata pana la granita cu Republica Moldova, cu un pod peste Prut la Ungheni, sa fie realizata din credite externe, pe fonduri europene si/sau prin parteneriat-public privat, iar procedurile sa demareze in termen de 30 de zile de la promulgare. De ce a ales Parlamentul sa adopte o lege pentru un proiect de investitie? Proiectul acesta de lege vine din exasperare. Ai un Guvern care efectiv refuza sa faca pasi pentru acest proiect, a declarat pentru HotNews. ro deputatul USR Catalin Drula.

Ce traseu va avea Autostrada Unirii

Camera Deputatilor a adoptat miercuri, cu 261 de voturi pentru, doua impotriva si cinci abtineri, proiectul de lege privind aprobarea realizarii autostrazii Iasi-Targu Mures - Autostrada.

Teodorovici, despre dosarul lui Tariceanu: Nu am informatii si nu ma preocupa astfel de aberatii si idiotienii

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a spus, intrebat despre dosarul Microsoft in care seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este acuzat de DNA ca ar fi primit mita de 800. 000 de dolari, ca nu are informatii despre acest lucru si ca nu il intereseaza astfel de aberatii si idiotenii, pentru care unii pierd timpul si resursele financiare ale tarii.

Teodorovici, despre Fondul Suveran de Investitii: Urmeaza sa stabilim...

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, dupa discutia cu Liviu Dragnea, ca au fost clarificate toate aspectele referitoare la infiintarea Fondului Suveran de Investitii, informeaza.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )