Libnet.ro
UNICEF

19:32

Teodorovici: Dragnea a fost al nostru. Un copil care greseste, il dai afara din familie?

Hotnews Hotnews,
 Teodorovici: Dragnea a fost al nostru. Un copil care greseste, il dai afara din familie?

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat marti, la Craiova, ca Liviu Dragnea a fost al lor si spune ca, la fel ca un copil care greseste in casa, nu il dai afara din familie, ci ii spui ce are de facut in mod corect, scrie Euractiv. ro. continuă pe Hotnews

Teodorovici: Liviu Dragnea a fost al nostru, cu bune si cu rele. Un copil care iti greseste il dai afara din familie?

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici a declarat marti la Craiova ca desi personal nu a avut o relatia buna cu Liviu Dragnea, acesta a fost al nostru, cu bune si cu rele, adaugand ca un copil care iti greseste in casa . ) il dai afara din familie? Nu, il chemi il inveti.

Eugen Teodorovici: Dragnea a fost al nostru, cu bune si cu rele, a fost al nostru. Un copil care iti greseste in casa, sparge farfuria sau ceasca cu cafea, il dai afara din familie?

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat marti, la Craiova, ca Liviu Dragnea a fost al lor si spune ca, la fel ca un copil care greseste in casa, nu il dai afara din familie, ci ii spui.

Eugen Teodorovici (PSD): Dragnea a fost al nostru. Cand un copil greseste nu il dai afara din casa, ci ii explici ce e corect de facut (VIDEO)

Eugen Teodorovici, presedintele executiv al PSD, a declarat, marti, ca Liviu Dragnea a fost unul de-al lor si, printr-o metafora, afirma ca acesta nu trebuie exclus, ci mai degraba comportamentul sau ar trebui .

Mai bine mai tarziu, decat niciodata. Ce spune Eugen Teodorovici despre Liviu Dragnea: Al nostru!

Presedintele executiv al PSD , Eugen Teodorovici, a vorbit, marti, la Craiova, despre Liviu Dragnea si suportul ce ii va fi oferit in situatia in care se afla, facand o paralela cel putin interesanta. Ce spune Eugen Teodorovici despre Liviu Dragnea Liderul executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a spus, marti, la Craiova, care este atitudinea .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2869 seconds )