Libnet.ro
UNICEF

18:30

Teodorovici insista: Cei care vor sa vina la guvernare nu au solutiile pentru a inchide bugetul

Adevărul Adevărul,
Teodorovici insista: Cei care vor sa vina la guvernare nu au solutiile pentru a inchide bugetul

Eugen Teodorovici reitereaza ca partidele care si-au anuntat intentia de a veni la guvernare, dupa ce Guvernul Dancila a picat, nu vor reusi sa inchida bugetul din acest an, deoarece doar guvernantii demisi ar fi avut solutiile necesare. continuă pe Adevărul

ALERTA! UN NOU TEST pentru romanii care trebuie sa iSI SCHIMBE PERMISUL AUTO, dar si pentru cei care vor sa devina SOFERI

Vesti proaste pentru soferii din Romania care trebuie sa isi schimbe permisul, dar si pentru cei care vor sa obtina permisul auto! Un test in plus o sa va dea mari batai de cap.

Citu: Cei care nu vor vota motiunea vor avea beneficiile vineri, la aceasta rectificare bugetara. Este mita pe fata

Liderul senatorilor PNL, Florin Citu, a declarat, la RFI, ca rectificarea bugetara anuntata de premierul Viorica Dancila pentru vineri este mita pe fata. Este clar o mita, pe care Guvernul Viorica Dancila o promite. Deci cei care nu vor vota motiunea) vor avea beneficiile vineri, la aceasta rectificare bugetara. Este mita pe fata, a spus el.

Ministrul Finantelor, anunt important pentru toti cei care fac agricultura

Statul va acoperi diferenta dintre media finantarilor din Europa si costul de finantare din Romania, pentru toti cei care fac agricultura, a declarat, miercuri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, la.

Petre Daea a strarnit hohote de ras pe holul Parlamentului. Ce a spus despre cei care au tradat partidul

Petre Daea a strarnit hohote de ras pe holul Parlamentului cu o declaratie in stilul caracteristic. Mana nasului nu trebuie murdarita, a spus Daea, referindu-se la cei care au tradat partidul. Motiunea.

HOROSCOPUL saptamanii 7 - 13 octombrie. Zodiile care vor avea o saptamana ingrozitoare

HOROSCOPUL saptamanii 7 - 13 octombrie. Cele trei zodii care vor avea o saptamana ingrozitoare. HOROSCOP RAC - Simti ca vrei sa fugi si sa te ascunzi de tot restul lumii. Te simti sensibila si vrei sa te retragi in co.

Florin Citu, despre rectificarea bugetara promisa de Dancila imediat dupa motiune: Mita pe fata. Cei care nu vor vota vor avea beneficii

Liderul senatorilor PNL, Florin Citu, critica la RFI anuntul premierului Viorica Dancila ca Executivul va face o rectificare bugetara vineri, adica la o zi dupa motiunea de cenzura. Demersul Opozitiei are sanse reale sa treaca, ceea ce ar duce la demiterea Guvernului PSD.

Cu trei zile inaintea motiunii de cenzura, Dancila anunta PNDL 3. Ma astept ca o parte dintre cei care au semnat sa se razgandeasca in momentul votului

Viorica Dancila se asteapta ca o parte dintre semnatarii motiunii de cenzura sa se razgandeasca si sa nu voteze impotriva Guvernului pe motiv ca nimeni nu a ajuns in Parlament pe persoana fizica si vor trebui sa le explice primarilor de ce nu-si vor mai primii banii. in context, sefa Guvernului a anuntat lansarea PNDL 3 pentru aductiunea de gaze.

EXCLUSIV vicepresedinte PNL: Care vor fi top 3 prioritati PNL

S-a facut dreptate. Romania are astazi sansa unui nou inceput. Acesta trebuie sa fie despre unitate si forta pentru o tara in care romanii de acasa sa isi doreasca sa ramana, iar cei plecati sa poata sa se intoarca, spune, pentru WALL-STREET. ro,.

ştiri din Economie

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2058 seconds )