Libnet.ro
UNICEF

00:07

Teodorovici vrea ca directorii economici din ministere si institutii de stat sa fie parte a Ministerului de Finante

Hotnews Hotnews,
 Teodorovici vrea ca directorii economici din ministere si institutii de stat sa fie parte a Ministerului de Finante

Se vor rezolva lucrurile legate de bugetele structurilor publice, cand toti directorii economici din aceste entitati vor fi parte a Ministerului de Finante, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, in cadrul unei intalniri publice. continuă pe Hotnews

Teodorovici vrea sa scoata concursurile la stat pentru proaspetii absolventi, pentru a aduce tineri in sistem

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a lansat ideea eliminarii concursurilor de angajare pentru proaspetii absolventi, pentru ca acestia sa fie angajati ca debutanti doar pe baza diplomei, motivand ca sistemul are nevoie de tineri.

Discoteca Teodorovici vrea sa se REDUCA numarul de ore la anumite MATERII pentru elevi. Reprezentant al sindicatelor din educatie: Va puneti probleme ca nu mai aveti cercetare? V-ati gandit ca bate vantul la facultatile de fizica, chimie?

Eugen Discoteca Teodorovici isi largeste aria de competente si se implica in educatia copiilor romani. Ministrul Finantelor a declarat ca doreste sa se reduca numarul de ore la anumite.

SONDAJ Ministrul Teodorovici vrea mai putine ore la unele materii, in scoli. E ok?

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, sustine ca numarul de ore la anumite materii in scoli nu se justifica, iar elevii sunt incarcati. El doreste ca numarul acestor ore sa fie redus. E ok?Participa la sondajul HotNews. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )