Libnet.ro
UNICEF

01:05

Uniunea Practicienilor in Insolventa: Modificarile aduse Legii insolventei nu au avizul Ministerului Justitiei

Adevărul Adevărul,
Uniunea Practicienilor in Insolventa: Modificarile aduse Legii insolventei nu au avizul Ministerului Justitiei

Modificarile aduse legii insolventei, despre care ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, spunea ca vor fi aprobate in sedinta de astazi a Guvernului, nu au fost rezultatul niunei consultari cu administratorii judiciari si nu au avizul Ministerului Justitiei, in ciuda faptului ca procedura insolventei este derulata exclusiv cu acordul judecatorilor. continuă pe Adevărul

Avocat: Modificarile aduse legii insolventei sunt neconstitutionale. Nu poti nationaliza firmele falite

Noua lege a insolventei, care ar putea fi aprobata in sedinta de astazi a Executivului, contine prevederi care pot fi declarate neconstitutionale, a declarat pentru Adevarul av. Dr. Adrian Cuculis.

Borza, despre modificarile aduse legii insolventei: e o nationalizare mascata diferita de cea a comunistilor. Sunt multe insolvente frauduloase

Modificarile aduse legii insolventei au multe parti bune a caror aplicare pot elimina insolventele frauduloase, puse la cale de baietii destepti, a declarat pentru Adevarul deputatul Remus Borza, fost administrator judiciar al Hidroelectrica.

Modificarile legii insolventei: o nationalizare mascata a firmelor private

Specialistii in insolventa spun ca modificarile aduse legii de resort sunt de fapt o nationalizare mascata a firmelor private aflate in dificultate financiara, prevederi absolut neconstitutionale, avand in vedere ca incalca dreptul la proprietate.

CITR, despre modificarea legii insolventei: Nu se va face diferentierea intre frauda si buna-credinta

Modificarile aduse la legea insolventei pot afecta semnificativ sansele de redresare ale companiilor aflate in dificultate, fara sa se faca diferentierea intre frauda si buna-credinta, iar promovarea ordonantei in procedura de urgenta ridica probleme de neconstitutionalitate, arata specialistii in insolventa ai CITR.

Cum poate deveni statul actionar la firmele aflate in insolventa, chiar daca acestea sunt private

Un draft al modificarilor aduse Legii insolventei prevede ca datoriile unei firme catre un creditor pot fi transformate in actiuni, dar numai in situatia in care firma aflata in insolventa are un plan de reorganizare si isi poate continua activitatea. in plus, o firma nu poate fi in insolventa mai mult de 5 ani, fiind trecuta direct in faliment ulterior acestei perioade.

Modificarile legii insolventei. Biris: Se va alege praful de afacerile antreprenorilor onesti

Companiile care vor avea conturile blocate de ANAF pentru sume exorbitante vor fi bagate direct in faliment si vor fi executate silit inainte sa poata dovedi in instanta ca sunt contribuabili onesti, potrivit modificarilor planuite la legea insolventei, atrage atentia avocatul specializat in fiscalitate Gabriel Biris.

Klaus Iohannis a criticat modificarile aduse Codurilor Penale si coalitia guvernamentala in fata reprezentantilor Comisiei de la Venetia

Klaus Iohannis s-a intalnit joi cu delegatia Comisiei de la Venetia pentru a discuta pe tema modificarilor aduse Codurilor Penale. Acesta a precizat ca schimbarile propuse de majoritatea parlamentara risca sa compromita efortul de consolidare a sistemului judiciar din ultimii ani si a incurajat implicarea Comisiei de la Venetia. Reprezentantii forului european au anuntat ca opinia Comisiei va fi adopatata in Sesiunea Plenara din octombrie.

Comisia de la Venetia vine, joi, la Bucuresti, pentru a discuta despre modificarile aduse Codurilor penale. intalniri cu Iohannis, Toader si Comisia Iordache

O delegatie a Comisie de la Venetia va efectua, joi, o vizita la Bucuresti, in cadrul pregatirii unui aviz privind modificarile Codurilor penale, avand intalniri cu presedintele Klaus Iohannis, ministrul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )