Libnet.ro
UNICEF

21:00

BERD imprumuta Romaniei 25 de milioane de euro pentru imbunatatirea serviciilor de apa si apa uzata

B1 B1,
BERD imprumuta Romaniei 25 de milioane de euro pentru imbunatatirea serviciilor de apa si apa uzata

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare acorda un imprumut de 25 milioane de euro operatorului regional din sectorul apei si apei uzate RAJA SA, informeaza Agerpres. RAJA SA este cea mai mare. continuă pe B1

Compania ce editeaza GSP si Libertatea renunta la contractul de 2 milioane de euro pentru editarea revistei Primariei Sector 1: E mai important sa pastram ncrederea publicului

Compania de presa Ringier Romania, ce editeaza, intre altele, ziarele Libertatea si Gazeta Sporturilor, a anuntat luni ca renunta la un contract de 2 milioane de euro pentru editarea revistei Primariei Sectorului 1, castigat cu mari greutati. Motivul invocat: principiul fundamental de a nu pune sub niciun fel sub semnul intrebarii reputatia de nonpartizanat a publicatiilor din portofoliu.

CNAIR achizitioneaza servicii de intretinere a drumurilor de 10 milioane de euro pentru Craiova

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a achizitionat servicii de intretinere a drumurilor pentru Directia Regionala de Drumuri si Poduri DRDP) Craiova, in valoare de 45,97 milioane de lei 9,9 milioane de euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Cazinoul din Constanta are nevoie de 12 milioane de euro pentru reabilitare, conform unui raport intocmit de experti europeni

Cazinoul din Constanta, intre cele mai periclitate sapte situri din Europa in 2018, are nevoie de 12 milioane de euro fonduri pentru reabilitare, potrivit unui raport tehnic si financiar intocmit de reprezentanti Europa Nostra si ai Institutului Bancii Europene de Dezvoltare.

imprumut BERD pentru modernizarea serviciilor de apa si apa uzata in 5 judete din Romania

BERD va acorda Romaniei un imprumut de 25 de milioane de euro pentru modernizarea serviciilor de apa si apa uzata, precum si reducerea pierderilor de apa in 5 judete din Romania. Modernizarile vor veni in beneficiul a peste 400. 000 gospodarii.

VIDEO Cum au rezolvat timisorenii o intersectie supraaglomerata: un pod si un pasaj subteran, cu peste 10 milioane euro din bani europeni

Constructia pasajului subteran Michelangelo, aflat intr-una dintrele cele mai aglomerate zone din Timisoara, a durat aproape doi ani si s-a facut cu peste 10 milioane de euro din bani europeni. Cum arata pasajul azi, la cativa ani de la inaugurare, si cum arata cifrele de trafic.

MAE cumpara ceramica de peste jumatate de milion de euro pentru Presedintia romneasca a Consiliului UE

Ministerul Afacerilor Externe vrea sa cumpere ceramica romaneasca in valoare de peste 2, 8 milioane de lei pentru a promova evenimentele si pentru comunicarea identitatii vizuale in perioada premergatoare si din timpul exercitarii Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, potrivit unui anunt de licitatie publica, citat de Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )