Libnet.ro
UNICEF

09:30

CFR a decis modernizarea, cu 600 de milioane de euro, a unui segment de cale ferata de 28,2 km

Adevărul Adevărul,
CFR a decis modernizarea, cu 600 de milioane de euro, a unui segment de cale ferata de 28,2 km

O companie din Turcia a fost aleasa de CFR sa modernizeze cu 600 de milioane de euro un segment de 28,2 kilometri de cale ferata dintre Sighisoara si Brasov, desi aceasta firma a avut cea mai scumpa oferta. continuă pe Adevărul

CFR a decis va moderniza cu 600 de milioane de euro un segment de cale ferata de 28,2 km

O companie din Turcia a fost aleasa de CFR sa modernizeze cu 600 de milioane de euro un segment de 28,2 kilometri de cale ferata dintre Sighisoara si Brasov, desi aceasta firma a avut cea mai scumpa oferta.

CFR a stabilit cine va moderniza un tronson de cale ferata de 28 de km dintre Brasov si Sighisoara - mega-contract de 600 milioane euro

CFR SA a anuntat oferta castigatoare pentru modernizarea celei mai complicate sectiuni de pe traseul Brasov - Sighisoara, costul pentru cei 28 km dintre Cata si Apata fiind de 600 milioane euro din cauza tunelelor ce vor trebui construite si a numeroaselor modificari ce vor fi aplicate traseului actual. Castigatoare este o asociere de companii din Turcia. Viteza proiectata pentru sectiunea Brasov Sighisoara este de maximum 160 km/h pentru trenurile de calatori si de maximum 120 km/h pentru trenurile de marfa. Durata de parcurs estimata pentru cei 117 km dupa reabilitare este de 47 minute/trenuri calatori si 60 de minute/trenuri de marfa, dar in prezent calatoria dureaza intre 155 si 240 minute.

CFR, CONTRACT DE 600 MILIOANE DE EURO Licitatia pentru modernizarea subsectiunii Apata - Cata s-a finalizat

Compania de stat CFR SA a anuntat, astazi, ca a desemnat castigatoare oferta depusa de asocierea Alsim Alarko Sanayi Tesisleri - Makiol Insaat Sanayi Turizm pentru modernizarea subsectiunii Apata - Cata, aflata pe sectiunea Brasov - Sighisoara, componenta a Coridorului Rin - Dunare, contractul fiind estimat la 2,85 miliarde de lei 600 milioane de euro), fara TVA.

PENTRU CA A IMPIEDICAT LIBERA CONCURENTA Mastercard, amendata cu 570 milioane euro de Comisia Europeana

Comisia Europeana a decis sa amendeze compania de plati digitale Mastercard cu 570,6 milioane euro pentru ca a limitat posibilitatea comerciantilor de a beneficia de conditiile mai bune oferite de bancile din alte tari membre ale Uniunii Europene, informeaza Reuters.

Mastercard, amendata cu 570 milioane euro de Comisia Europeana

Comisia Europeana a anuntat marti ca a decis sa amendeze compania de plati digitale Mastercard cu 570,6 milioane euro pentru ca a limitat posibilitatea comerciantilor de a beneficia de conditiile mai bune oferite de bancile din alte tari membre ale Uniunii Europene, informeaza Reuters.

Fond de investitii n valoare de 42,7 milioane euro pentru IMM-uri romnesti

Fondul de investitii de tip private equity, Black Sea Fund, cu fonduri totale de 42,7 milioane euro, ofera finantari de pana la 4 milioane de euro firmelor romanesti mici si mijlocii. Principalul finantator al fondului este Fondul European de Investitii prin Programul Operational Regional, co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Grupul City Grill - afaceri de 37,7 milioane euro

Grupul City Grill a ajuns, in 2018, la o cifra de afaceri de 37,7 milioane euro, inregistrand o crestere de 4 milioane euro fata de anul precedent.

Grupul City Grill - afaceri de 37,7 milioane euro

Grupul City Grill a ajuns, in 2018, la o cifra de afaceri de 37,7 milioane euro, inregistrand o crestere de 4 milioane euro fata de anul precedent.

Cristiano Ronaldo, condamnat la 23 de luni de nchisoare cu suspendare si amendat cu 18,8 milioane euro pentru frauda fiscala

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a acceptat, marti, o amenda de 18,8 milioane euro, in procesul de frauda fiscala judecat de un tribunal din Madrid si o sentinta de inchisoare cu suspendare de 23 luni dictata impotriva sa, relateaza Reuters.

PENTRU INTELEGERI ANTICONCURENTIALE: Consiliul Concurentei a sanctionat sase firme cu aproape 2 milioane euro

Consiliul Concurentei a anuntat astazi ca a sanctionat, cu amenzi totale de 9,003 milioane de lei 1,91 milioane euro), sase companii pentru o intelegere anticoncurentiala in scopul limitarii comercializarii serviciilor de mentenanta pentru echipamente aflate in dotarea unor nave maritime.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )