Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum ridica privatii cel mai mare centru medical cu numai 60 de milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Cum ridica privatii cel mai mare centru medical cu numai 60 de milioane de euro

Cel mai mare centru privat din Romania va costa 60 de milioane de euro si va avea o unitate premium pentru ingrijire medicala, un centru rezidential pentru varstnici si un spital dedicat sferei oncologice si de recuperare, operat de Monza. continuă pe Adevărul

Curs valutar. Aurul, la cel mai mare nivel din ultimele cinci luni si jumatate

BNRa anuntat, luni, un curs de referinta de 4,6495 lei/euro, in crestere cu 0,03% fata de pragul atins vineri. Aurul a urcat la cel mai mare nivel din ultimele cinci luni si jumatate, iar lira sterlina a .

Cum se explica fuga masiva din tara cu cea mai mare crestere economica din UE?

Banca Nationala a Romaniei BNR) confirma adancirea problemei demografice in 2017, anul in care Romania a inregistrat cel mai ridicat ritm de crestere din UE si din perioada post-criza 7%). Este anul in care a accelerat migratia, in special in randul.

Parlamentul European a aprobat acordul comercial UE-Japonia, cel mai important negociat vreodata

Parlamentul european a aprobat miercuri un vast acord comercial intre UE si Japonia, cel mai important incheiat pana acum, prezentat ca nu simbol in fata protectionismului lui Donald Trump si crizei politice din jurul Brexit, relateaza AFP.

Eurostat: Romania inregistreaza cea mai mare pondere din UE a tinerilor care locuiesc in locuinte supraaglomerate, de 65,1%

Romania inregistra in 2017 cea mai mare pondere din UE a tinerilor care locuiau in locuinte supraaglomerate, de 65,1%, cu mult peste media europeana de 26,7% pentru categoria de varsta 15-29 de ani, potrivit datelor publicate miercuri de biroul european de statistica, Eurostat.

Champions League: Sahtior Donetk vs Olympique Lyon, meciul cu cea mai mare miza (Programul televizarilor)

Miercuri vor avea loc ultimele partide din grupele Champions League. Partida cu cea mai mare miza va avea loc in grupa F, unde Sahtior Donetk si Olympique Lyon se vor confrunta pentru ultimul loc din optimile Champions League ucrainenii au nevoie de o victorie). in grupa E, Ajax va primi vizita lui Bayern in meciul care va decide castigatoarea grupei, iar in grupa H, Manchester United si Juventus se vor lupta de la distanta pentru primul loc: englezii vor juca cu Valencia, italienii cu Young Boys Berna.

SECRETARUL DE STAT AL SUA, MIKE POMPEO: China - cea mai mare amenintare la adresa SUA

Mike Pompeo, secretarul de stat al SUA, a declarat recent ca intr-un termen de cinci, zece sau 25 de ani, China va reprezenta pentru SUA cea mai mare amenintare, informeaza Agerpres.

Acesta este cel mai sigur oras din Romania

Oradea este orasul cu cel mai ridicat grad de siguranta. Conform unui studiu, clasamentul continua cu Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu, Sfantul Gheorghe si Timisoara. Capitala Romaniei se claseaza abia pe.

Cel mai batran miliardar din lumeare 100 de ani si inca merge la birou in fiecare zi. Care sunt motivele

La varsta de 100 de ani, cel mai batran miliardar din lume nu a renuntat la ideea de a merge la birou in continuare, in fiecare zi. El spune ca nu poate sa stea acasa, pentru ca se plictiseste.

Surpriza pentru romanii cu credite in lei: Robor la trei luni a ajuns la cel mai mic nivel din ultimele cinci luni si jumatate

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,04%, cel mai mic nivel din ultimele cinci luni si jumatate, potrivit datelor.

Cel mai nou gadget lansat de Apple este un dispozitiv care te inregistreaza in timp ce dormi

Cel mai nou produs Apple este un device de monitorizare a somnului care se conecteaza la iPhone pentru a afisa rezultatele.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )