Libnet.ro
UNICEF

20:02

Curs valutar SOC! EURO ATINGE UN NOU MAXIM ISTORIC

B1 B1,
Curs valutar SOC! EURO ATINGE UN NOU MAXIM ISTORIC

Euro creste, miercuri, la un nou maxim istoric. Banca Nationala a Romaniei a cotat moneda europeana la 4. 7569 lei. Si dolarul american urca. Acesta a fost cotat la 4. 1883 De asemenea, francul elvetian a. continuă pe B1

Curs valutar BNR astazi, 22 ianuarie: scaderea leului continua! Nou maxim istoric pentru euro!

Leul slabeste tot mai mult in fata euro, cursul ajungand la un nou MAXIM istoric. De altfel, incepand din data de 7 ianuarie, euro a crescut in fiecare zi, cu o singura exceptie, doborand record dupa record in fata monedei romanesti. Pe cale de.

Dezastru pentru romanii cu rate in euro. Cursul a explodat! E un nou maxim istoric

Euro continua sa creasca si atinge un nou nivel record. Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, miercuri,un curs de referinta de 4. 7569 lei, aceasta fiind a zecea oara, in luna ianuarie, cand.

CURS VALUTAR. Euro se indreapta in viteza spre 4,80 lei

CURS VALUTAR 23 ianuarie 2019. Banca Nationala a Romanieia anuntat, miercuri, un curs de referinta de 4,7569, aceasta fiind a zecea oara, in luna ianuarie, cand euro atinge un nou nivel record. Valorea de .

Euro atinge un nou nivel maxim istoric

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat astazi un curs de referinta de 4,7569 lei pentru moneda europeana, in apreciere cu 4,27 bani comparativ cu sedinta anterioara, cand euro a fost cotat la 4,7142 lei.

CURS VALUTAR. Euro continua sa creasca si atinge un nou nivel record

CURS VALUTAR 22 ianuarie 2019. Banca Nationala a Romanieia anuntat, marti, un curs de referinta de 4,7142 lei, aceasta fiind a noua oara, in luna ianuarie, cand euro atinge un nou nivel record.

CURS VALUTAR. Euro trece de 4,7 lei. Dolarul creste si el

Leul s-a depreciat marti cu 0,51 bani 0,11%) fata de euro, ajungand din nou la un minim istoric in raport cu moneda unica europeana, cursul stabilit de Banca Nationala a Romaniei BNR) fiind de.

PIATA VALUTARA Euro s-a apreciat la 4,7142 lei, leul atingand un nou minim istoric

Leul a continuat sa se deprecieze ieri, in raport cu euro, atingand un nou minim istoric. Banca Nationala a Romaniei a afisat, ieri, un curs de 4,7142 lei/moneda europeana.

CURS VALUTAR. BNR anunta ce se intampla cu explozia cursului valutar

CURS VALUTAR Purtatorul de cuvant al Bancii Nationale a Romaniei, Dan Suciu, sustine ca deprecierea leului nu poate fi legata de un atac speculativ, in conditiile in care euro a atins miercuri nivelul record.

SOC pe piata valutara! Euro DEPASESTE pragul de 4,7 LEI!

Soc pe piata valutara. Cursul de schimb leu/euro a atins luni un nou maxim istoric, de 4,7081 lei, arata datele afisate de Banca Nationala a Romaniei BNR). Conform datelor, observam tendinta de cre.

EURO ajunge la un nou nivel RECORD! Dolarul CRESTE si el

Leul isi continuadeprecierea in monedei europene. Euro a depasit inca de luni pragul psihologic de 4,7 si isi continua cresterea. Cursul de schimb leu/euro a atins marti un nou maxim istoric, de.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )