Libnet.ro
UNICEF

08:15

Economia Guvernului PSD BUBUIE! Indicele ROBOR testeaza nervii romanilor cu CREDITE: Cu cat CRESC RATELE

B1 B1,
Economia Guvernului PSD BUBUIE! Indicele ROBOR testeaza nervii romanilor cu CREDITE: Cu cat CRESC RATELE

Economia Romaniei este instabila, iar acest lucru se vede si in fluctuatiile mari ale indicelului ROBOR, dar si in prabusirea leului in fata euro. Dupa ce ROBOR-UL, indicele in functie de care se. continuă pe B1

Indicele ROBOR se apropie din nou de 3%! Senatorul Daniel Zamfir: Acesta e artificiul prin care bancile umfla ratele romanilor

Indicele ROBOR se apropie din nou de 3%! Dupa doua saptamani in care indicele in baza caruia se calculeaza dobanzile la creditele in lei a scazut, luni acesta a fost cotat la 2. 97%, aproape la fel ca la.

Vesti proaste pentru romanii care au credite in lei. Indicele ROBOR creste din nou

Indicele Robor la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,97%, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei. Rob.

Indicele Robor la 3 luni a urcat la 3,03%, cel mai mare nivel din ultima luna

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a urcat la 3,03%, cel mai mare nivel din ultima luna, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala.

Scandal fara precedent legat de indicele ROBOR. Bancile sunt acuzate ca actioneaza ca un cartel

Scandalul ROBOR ajunge in Parlament. GuvernatoruL BNR este chemat sa explice mecanismul de stabilire a indicelui care afecteaza direct ratele romanilor cu credite in lei. Senatorul ALDE, Daniel Zamfir, acuza.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )