Libnet.ro
UNICEF

01:05

EURO ajunge la un nou nivel RECORD! Dolarul CRESTE si el

B1 B1,
EURO ajunge la un nou nivel RECORD! Dolarul CRESTE si el

Leul isi continuadeprecierea in monedei europene. Euro a depasit inca de luni pragul psihologic de 4,7 si isi continua cresterea. Cursul de schimb leu/euro a atins marti un nou maxim istoric, de. continuă pe B1

Previziuni sumbre pentru 2019: Inflatia creste, bursa cade, iar euro ajunge la un nou nivel record

Analistii CFA estimeaza o crestere a inflatiei in acest an, pana la aproape 4%, dar si o depreciere masiva a leului, moneda europeana putand ajunge la 4,79 lei la sfarsitul acestui an. Nici in privinta indicilor buriseri lucrurile nu vor sta mai roz, CFA Romania anticipand o scadere constanta in urmatoarele 12 luni.

CURS VALUTAR. Euro continua sa creasca si atinge un nou nivel record

CURS VALUTAR 22 ianuarie 2019. Banca Nationala a Romanieia anuntat, marti, un curs de referinta de 4,7142 lei, aceasta fiind a noua oara, in luna ianuarie, cand euro atinge un nou nivel record.

CURS VALUTAR. Euro trece de 4,7 lei. Dolarul creste si el

Leul s-a depreciat marti cu 0,51 bani 0,11%) fata de euro, ajungand din nou la un minim istoric in raport cu moneda unica europeana, cursul stabilit de Banca Nationala a Romaniei BNR) fiind de.

Euro a depasit pragul critic de 4,7 lei. Bancile il vand si mai scump

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat,luni, un curs de referinta de 4,7081 lei, un nou nivel record inregistrat dupa mai bine de o saptamana de cresteri consecutive. Unele banci vand moneda europeana si la 4,7760 lei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )