Libnet.ro
UNICEF

13:00

Previziuni SUMBRE: Anul viitor, cursul se va deprecia spre 4,8 lei/euro

B1 B1,
Previziuni SUMBRE: Anul viitor, cursul se va deprecia spre 4,8 lei/euro

Erste Group estimeaza ca, anul viitor, leul va trece de pragul de 4,7 unitati/euro si va ajunge aproape de 4,8 lei/euro, dupa ce in ultimele 12 luni a variat in intervalul 4,63-4,66/euro. Episoadele. continuă pe B1

Transportul public va fi gratuit anul viitor pentru toti bucurestenii, anunta Gabriela Firea

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat miercuri, in cadrul sedintei de Consiliu General, ca intentioneaza sa sustina anul viitor un proiect privind gratuitatea transportului in comun pentru toti.

UPDATE Teodorovici, despre posibilitatea ca bugetul sa fie adoptat anul viitor: Sa nu anticipam / Nu vor fi probleme de finantare chiar si n scenariul nedorit al amnarii bugetului. Mine nu discutam n Guvern bugetul

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, le-a cerut ziaristilor sa nu anticipeze, in momentul in care a fost intrebat despre posibilitatea amanarii bugetului pentru anul viitor, dar a sustinut ca, si in eventualitatea unui astfel de scenariu nedorit, nu vor fi probleme legate de plata pensiilor si a salariilor asa cum am promis.

Teodorovici: PIB-ul Romaniei va depasi anul viitor suma de 1.000 de miliarde de lei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat, marti, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a suspendat sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), ca bugetul de stat pentru anul viitor trebuie sa fie foarte bine discutat si dezbatut, in contextul in care Produsul Intern Brut PIB) va depasi in 2019, pentru prima data, 1. 000 de miliarde de lei, iar Guvernul mizeaza pe o crestere economica de 5,5%.

Teodorovici:Bugetul pentru anul viitor depaseste 1.000 miliarde lei pentru prima data

Bugetul de stat pentru 2019 depaseste pentru prima data 1. 000 de miliarde de lei, Produsul Intern Brut fiind estimat la 1. 022 miliarde de lei, iar anul viitor va fi unul al investitiilor, afirma ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

EUGEN TEODOROVICI: Bugetul pentru anul viitor depaseste 1.000 miliarde lei pentru prima data

Bugetul de stat pentru 2019 depaseste pentru prima data 1. 000 de miliarde de lei, Produsul Intern Brut fiind estimat la 1. 022 miliarde de lei, iar anul viitor va fi unul al investitiilor, afirma ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Previziuni sumbre pentru 2019. La ce nivel vor ajunge euro, deficitul si inflatia

Economistii unui grup bancar estimeaza ca anul 2019 nu va aduce o imbunatatire din punct de vedere economic pentru tara noastra, in mare parte din cauza instabilitatii politice.

Ordonanta de urgenta, pe masa Guvernului: Cei cu venituri din activitati independente vor putea avea calitatea de asigurat, anul viitor, si n perioada de pna la depunerea declaratiei unice

Guvernul discuta joi un proiect de Ordonanta de Urgenta care reglementeaza norme tranzitorii pentru anul 2019, astfel incat sa nu se ajunga la un blocaj in sistemul de asigurari sociale de sanatate si la discontinuitati in acordarea serviciilor medicale, medicamentelor si dispozitivelor medicale, pentru persoanele asigurate, cu venituri din activitati independente. in lipsa acestor masuri, un contribuabil care depune in termenul legal declaratia unica nu ar putea avea calitatea de asigurat intre data de 31 decembrie 2018 si data efectiva de depunere a declaratiei.

DOCUMENT Fiscalitate 2019 / Principalele 10 modificari care vor intra n vigoare de anul viitor

Anul 2019 vine cu noi modificari in materie de fiscalitate. Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, a anuntat miercuri, intr-o conferinta, ca a lucrat in Comisia de buget-finante din Camera Deputatilor la modificarea unei ordonante prin care se introduc mai multe elemente in materie de fiscalitate, precum clasificarea firmelor. HotNews. ro a obtinut lista modificarilor care vor avea loc si care au fost adoptate de comisie. De asemenea, este foarte posibil ca aceastea sa fie adoptate saptamana viitoare in Plenul Camerei Deputatilor.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )