Libnet.ro
UNICEF

09:30

Previziuni sumbre pentru 2019. La ce nivel vor ajunge euro, deficitul si inflatia

Adevărul Adevărul,
Previziuni sumbre pentru 2019. La ce nivel vor ajunge euro, deficitul si inflatia

Economistii unui grup bancar estimeaza ca anul 2019 nu va aduce o imbunatatire din punct de vedere economic pentru tara noastra, in mare parte din cauza instabilitatii politice. continuă pe Adevărul

Alocatiile pentru copii ar putea creste din 2019. La ce nivel vor ajunge

Mai multi deputati propun cresterea alocatiilor de stat pentru copii, argumentand ca acestia sunt discriminati avand in vedere ca Guvernul a crescut constant pensiile si salariile, dar de cei 4,2 milioane de minori nu s-a preocupat nimeni din 2015.

SEDINTA DE GUVERN ASTAZI: Nu se va adopta proiectul de buget pentru 2019

Guvernul se reuneste in sedinta astazi, de la ora 13. 00 insa, dupa cum a spus ministrul Finantelor, nu va adopta proiectul de buget pentru 2019, desi mai este putin pana la finalul anului, Eugen Teodorovici a declarat, ieri, ca mai trebuie dezbatute mai multe aspecte legate de modul in care vor fi cheltuiti banii.

PENTRU 2019: Guvernul francez se asteapta la un deficit la 2,5% din PIB

Gerald Darmanin, ministrul francez al Conturilor Publice, a apreciat deficitul pentru 2019 la 2,5% din PIB, fapt datorat masurilor anuntate de Executivul de la Paris, dar fara sa se ia in considerare ce impact vor avea transformarile reducerii de impozit, dupa cum relateaza AFP si Reuters.

Tariceanu: Am nceput de ieri discutiile pe bugetul pentru 2019. Vrem sa vedem care e filosofia

PSD si ALDE au inceput discutiile pe bugetul pentru 2019, Calin Popescu Tariceanu sustinand ca ministrul Finantelor este asteptat sa prezinte care e filosofia.

Nostradamus, PREVIZIUNI TERIBILE pentru 2019: Lumea se DEZINTEGREAZA! Marele RAZBOI bate la usa

O parte dintre profetiile lui Nostradamus, faimosul medic si alchimist francez din secolul al XVI-lea, s-ar fi adeverit. Previziunile sale fac referire si la anul 2019. Potrivit scrierilor lasate de acesta, o.

DACA TARIFELE IMPUSE DE SUA VOR AJUNGE LA 25% Apple ia in calcul mutarea productiei din China

Furnizorii grupului american Apple Inc. vor analiza mutarea productiei telefoanelor iPhone din China in alta tara, daca tarifele impuse de SUA pentru produsele electronice importate vor creste exploziv, insa deocamdata compania americana nu are planuri referitoare la o mutare, au declarat pentru Bloomberg surse din apropierea acestui dosar, citeaza Agerpres.

DACA TARIFELE IMPUSE DE SUA VOR AJUNGE LA 25%: Apple analizeaza mutarea productiei iPhone in alta tara

Furnizorii grupului american Apple Inc. vor analiza mutarea productiei telefoanelor iPhone din China in alta tara.

Dimitri Alperovitch, expert n cybersecurity; Marea ngrijorare pentru 2019 este ca Iranul va relua atacurile asupra sectorului financiar american, ca raspuns la sanctiunile impuse de SUA

Atacurile cibernetice sunt foarte strans legate de geopolitca si cativa actori vor fi extrem de activi in 2019, in principal Iranul, Coreea de Nord, Rusia si China. Iranul va ataca probabil sistemul financiar al SUA, ca raspuns la noile sanctiuni care musca din economia tarii, iar Coreea de Nord va dovedi ca are specialisti extrem de inventivi si nu trebuie subestimata, a spus intr-un interviu pentru HotNews. ro, Dmitri Alperovitch de la CrowdStrike, cercetator cunoscut pentru descoperirile legate de grupurile de hackeri Fancy Bear si Cozy Bear. Alperovitch, nascut la Moscova in 1980, a fost prezent la Bucuresti unde compania are 30 de angajati, planurile fiind ca numarul sa se dubleze in tara, prin angajari facute mai ales in Cluj.

Dimitri Alperovitch, expert n cybersecurity: Marea ngrijorare pentru 2019 este ca Iranul va relua atacurile asupra sectorului financiar american, ca raspuns la sanctiunile impuse de SUA

Atacurile cibernetice sunt foarte strans legate de geopolitica si cativa actori vor fi extrem de activi in 2019, in principal Iranul, Coreea de Nord, Rusia si China. Iranul va ataca probabil sistemul financiar al SUA, ca raspuns la noile sanctiuni care musca din economia tarii, iar Coreea de Nord va dovedi ca are specialisti extrem de inventivi si nu trebuie subestimata, a spus intr-un interviu pentru HotNews. ro, Dmitri Alperovitch de la CrowdStrike, cercetator cunoscut pentru descoperirile legate de grupurile de hackeri Fancy Bear si Cozy Bear. Alperovitch, nascut la Moscova in 1980, a fost prezent la Bucuresti unde compania are 30 de angajati, planurile fiind ca numarul sa se dubleze in tara, prin angajari facute mai ales in Cluj.

ESTIMARI PRIME TRANSACTION PENTRU 2019: Randament mediu al dividendelor de 7,4%, pentru indicele BET-BK

BRD si Nuclearelectrica - randamente de circa 12% potrivit Prime Transaction * Probabil ca 2019 va fi ultimul an in care statul va mai putea beneficia de rezerva pe care o are la companiile unde este actionar majoritar, sustin brokerii Randamentul mediu al componentelor indicelui BET-BK pentru anul viitor este posibil sa fie de 7,4%, peste cel din acest an, de 7,16%, anticipeaza brokerii de la Prime Transaction in ultimul raport de analiza al companiei, in care se estimeaza ca 17 companii din structura cosului de actiuni vor distribui dividende, acestea avand, in viziunea celor de la Prime Transaction, o politica stabila in acest sens.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )