Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania pierde anual 10 miliarde de euro din cauza deficitului de talente

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Romania pierde anual 10 miliarde de euro din cauza deficitului de talente

Romania pierde anual 6% din PIB-ul national numai din cauza deficitului de talente. Disponibilitatea personalului calificat depinde de factori precum libera circulatie a fortei de munca, inclusiv usurinta obtinerii permisului de munca pentru cetatenii non-UE precum si sisteme de educatie care asigura absolventilor pregatirea corespunzatoare, se arata intr-un raport PwC remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Romania pierde mai mult de 10 miliarde de euro anual din cauza deficitului de talente

Romania pierde anual mai mult de 10 miliarde de euro, respectiv 6% din PIB-ul national, numai din cauza deficitului de talente, in timp ce acest deficit ar putea costa Uniunea Europeana 324 de miliarde de euro pe an, arata datele sondajului PwC European Private Business Survey.

Romania pierde peste 10 miliarde de euro anual din cauza deficitului de talente

Deficitul de talente ar putea costa Uniunea Europeana 324 de miliarde de euro pe an. Companiile antreprenoriale din Europa de Est sunt cele mai afectate de lipsa personalului calificat. Raportat la PIB-urile nationale, pierderile economice ca rezultat.

Romania pierde 10 miliarde de euro anual din cauza deficitului de talente: Educatia NU este in concordanta cu nevoile mediului de afaceri (studiu)

Date ingrijoratoare pentru Romania. Un studiu realizat de PwC European Private Business Survey arata ca tara noastra pierde mai mult de 10 miliarde de euro anual din cauza deficitului de talente. Asta inseamna.

Deficitul comercial al Romaniei a crescut cu 14% in primele opt luni, la 9 miliarde euro

Exporturile de marfuri romanesti au avansat in primele opt luni cu 9,7% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 45 miliarde euro, ritm sub cel al importurilor, iar deficitul comercial a avansat cu 14%, pana la 8,98 miliarde euro, arata datele publicate miercuri de Institutul National de Statistica INS).

Victor Ponta: Din cauza incompetentei Guvernelor Dragnea pierdem in 2018 deja 800 milioane de euro

Victor Ponta a intervenit de partea Corinei Cretu in scandalul cu Guvernul Romaniei! Fostul premier a aratat ca din cauza incompetentei executivului Romania a pierdut 800 de milioane de euro, in timp ce.

Google a contestat amenda de 4,34 miliarde euro impusa de UE pentru sistemul de operare Android

Google a facut apel impotriva amenzii record de 4,34 miliarde euro anuntata de UE in iulie pentru abuz de pozitie dominanta in utilizarea sistemului de operare Android. Google a spus in mai multe randuri ca Android a creat multe optiuni si a permis preturi mai mici in piata. Astazi, datorita sistemului Android, exista peste 24. 000 de dispozitive, la preturi variate, din peste 1. 300 de marci diferite, inclusiv ale unor producatori de telefoane finlandezi, francezi, germani, italieni, letoni, olandezi, polonezi, romani, spanioli, suedezi si unguri, spunea Google, in iulie.

Adina Valean, eurodeputat: Nu avem infrastructura din cauza neputintei de la Bucuresti

Victor Bostinaru: Este o dramatica si profunda criza de timp pentru pregatirea de proiecte mature eligibile si finantabile de Comisia Europeana Romania nu a profitat nici macar un centimetru de fondurile europene dedicate infrastructurii, este de parere europarlamentarul roman Adina Valean, care sustine ca tara noastra nu are infrastructura din cauza neputintei de proiectare de la Bucuresti.

Plngere la Curtea Penala Internationala, contra Frantei, pentru crime mpotriva umanitatii, din cauza testelor nucleare din Polinezia

O plangere a fost depusa pe 2 octombrie la Curtea Penala Internationala CPI) impotriva Frantei pentru crime impotriva umanitatii din cauza testelor nucleare efectuate in Polinezia, a afirmat marti la ONU liderul separatist polinezian Oscar Temaru, citat de AFP si Agerpres.

Telescopul spatial Hubble a fost oprit, din cauza unei defectiuni la un giroscop

Telescopul spatial american Hubble, pe orbita din 1990, este oprit in prezent, din cauza unei defectiuni a giroscoapelor, a anuntat luni NASA, potrivit AFP.

ING: O parte dintre tranzactiile facute n weekend au fost procesate de doua ori din cauza unei erori operationale. n 24 de ore banii vor fi returnati

O parte dintre tranzactiile facute in weekend au fost procesate de doua ori din cauza unei erori operationale. in 24 de ore banii vor fi returnati, au precizat pentru HotNews. ro reprezentantii bancii olandeze. Stirea se actulizeaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )