Libnet.ro
UNICEF

23:30

SE SCHIMBA BANII! Bancnotele vor iesi din CIRCULATIE. Mai sunt cateva luni! DECIZIE de ultim moment

B1 B1,
SE SCHIMBA BANII! Bancnotele vor iesi din CIRCULATIE. Mai sunt cateva luni! DECIZIE de ultim moment

Emiterea bancnotei de 500 de euro va fi stopata pana la finalul anului 2018, cand va fi retrasa din circulatie. Oficialii europeni au motivat aceasta decizie prin incercarea de reducere a activitatilor. continuă pe B1

Business report:Noua lege a pensiilor: ce se schimba la pensia de invaliditate;Doar o treime din petrolul consumat de rafinariile din Romnia mai este este scos din tara;Compania Infrastructurii Rutiere: Podurile din Romnia nu sunt n pericol sa se prabuse

Cati bani pierzi la pensie daca te pensionezi anticipat. Proiectul de lege a pensiilor elimina pensionarea anticipata partiala, dar mentine pensia anticipata. Numarul cardurilor in circulatie a depasit la jumatatea anului 16,8 milioane. Numarul cardurilor in circulatie a depasit la.

Reactia autoritatii germane dupa ce mai multi posesori de VW diesel au refuzat sa vina la service: masinile vor fi scoase din circulatie

Autoritatea germana KBA anunta proprietarii de masini apartinand Volkswagen Group care nu s-au prezentat la service pentru a remedia emisiile motorizarilor diesel EA 189, ca autoturismele lor urmeaza sa fie scoase din circulatie.

Bataie generala intr-un restaurant din 2 Mai din cauza unor... pantaloni

A fost bataie in toata regula intr-un restaurant din 2 Mai. 11 persoane au fost implicate, iar 4 dintre ele au ajuns la spital. Scandalul a izbucnit dupa ce doituristi nu au fost lasati sa intre in local.

Pensiile din MApN, MAI si SRI au crescut de 15 ori. Cele de stat de 8 ori

In ultimii 16 ani, pensiile medii din Aparare, Interne si SRI au crescut de 15 ori, potrivit datelor furnizate de Consiliul Fiscal. Cele de stat, insa, doar de 8 ori. Aceasta diferenta se explica in primul rand prin revenirea la pensiile speciale.

Antibiotice Iasi: Venituri din vanzari mai mari cu 7% si profit net superior cu 5% in semestrul I 2018

Profitul si veniturile din vanzari obtinute de compania Antibiotice index BVB: ATB) in semestrul I 2018 au inregistrat valori superioare celor din aceeasi perioada a anului 2017. Astfel, conform rezultatelor financiare comunicate Bursei de Valori.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )