Libnet.ro
UNICEF

14:30

Tarom pregateste un contract urias de 750 de milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Tarom pregateste un contract urias de 750 de milioane de euro

Compania aeriana de stat Tarom a lansat procedura de licitatie pentru achizitionarea celei mai mari polite de asigurare per eveniment din Romania, de 750 de milioane de euro. continuă pe Adevărul

VIDEO, FOTO Black Friday 2018 - Cum arata noul mega-depozit de 60 milioane euro al eMAG

EMAG a inaugurat cu o saptamana inainte de Black Friday un depozit de proportii situat langa comuna Joita din judetul Giurgiu, depozit de dimensiunea a 20 de terenuri de fotbal. Compania spune ca este cel mai mare depozit din aceasta zona a Europei si ca este parte a unui proiect de 60 milioane euro ce include construirea unui depozit similar in anii ce vin. in noul depozit sunt 850 de angajati si este spatiu pentru 2 milioane de produse.

Softronic Craiova a imprumutat 14 milioane euro de la Raiffeisen Bank

Compania Softronic SRL din Craiova a obtinut o finantare de 14 milioane euro de la Raiffeisen Bank, garantata de EximBank, prin emiterea unor garantii in numele si in contul statului roman, potrivit unui comunicat de presa.

Investitie de 1,5 milioane euro pentru o platforma romneasca de micro-finantare a firmelor mici

Instant Factoring, firma romaneasca de micro-factoring online pentru IMM-uri, a primit o finantare de 1,5 milioane euro de la un fond de investitii din Statele Unite ale Americii. Fondurile atrase, alaturi de capitalurile proprii ale companiei, vor sustine extinderea activitatii pe piata din Romania, prin dezvoltarea operatiunilor de micro-finantare pentru un volum de facturi cu valori totale de pana la 20 milioane euro, in 2019, a anuntat startup-ul.

Fabrica de tevi A/C pentru autovehicule din Timisoara trece pe laser, investitie de 2,1 milioane Euro

Fabrica de tevi de aer conditionat A/C) pentru autovehicule ContiTech din Timisoara trece la sudura prin tehnologie laser, in urma unei investitii de 2,1 milioane Euro. Instalatia a fost dezvoltata de catre o echipa din cadrul fabricii din Timisoara. Masina de sudura are la baza tehnologie laser de top si poate suda conectori pentru toate tipurile de linii de climatizare, inclusiv ventili de umplere. Conceptul a fost gandit atat pentru productia de serie, cat si pentru activitati de cercetare si dezvoltare in domeniul sudurii cu laser.

Romanii de la Instant Factoring atrag o finantare externa de 1,5 milioane euro

Instant Factoring, prima companie romaneasca de micro-factoring online pentru IMM-uri, a primit o finantare de 1,5 milioane euro de la un fond de investitii din Statele Unite ale Americii. Fondurile atrase, alaturi de capitalurile proprii ale.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )