Libnet.ro
UNICEF

20:30

Victor Ponta avertizeaza: Este o politica sinucigasa care ne duce pe drumul dezastrului

B1 B1,
Victor Ponta avertizeaza: Este o politica sinucigasa care ne duce pe drumul dezastrului

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, avertizeaza, intr-o postare pe Facebook, ca Romania se afla pe urmele Greciei in conditiile in care, precizeaza el deficitul balantei comerciale a ajuns la 1 miliard de euro. continuă pe B1

Victor Ponta, dupa decizia CCR privind completurile de 5 judecatori: HAOSUL e produs in mod premeditat de catre INFRACTORI care vor sa scape linistiti cu BANII FURATI

Victor Ponta reactioneaza extrem de dur dupa decizia de miercuri a Curtii Constitutionale CCR), care a constatat existenta unui conflict juridic intre Parlament si Curtea Suprema, referitor la formarea.

Victor Ponta, despre noul dosar al sefului Senatului: DNA afla, dupa 10 ani, ca si in cazul meu, ca domnul Tariceanu a luat mita. Unde ai fost, domne, in astia 10 ani?

Victor Ponta reactioneaza dupa aparitia informatiilor potrivit carora DNA a cerut Parlamentului avizarea inceperii urmaririi penale fata de presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, pentru o.

Victor Ponta, discutii cu exclusii din PSD: Baronii, Oprisanii nu au loc in Pro Romania

Victor Ponta ii asteapta pe exclusii din PSD in partidul sau. Cu cateva exceptii. Fostul premier a mentionat ca baronii de tip Oprisan nu vor avea loc in Pro Romania. Eu port si noi purtam.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )