Libnet.ro
UNICEF

16:30

in zona euro nu se mai intra decat in genunchi si cu plata in avans

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
in zona euro nu se mai intra decat in genunchi si cu plata in avans

Bulgaria si-a depus cererea oficiala pentru a intra in zona euro in urma cu doua luni. Conform unei stiri de pe site-ul Euobserver, ministrii de finante din zona euro au salutat cererea Bulgariei, cea mai saraca tara din UE, de aderare la Mecanismul Ratelor de Schimb ERM II), o perioada de doi ani care precede statutul de membru al zonei euro, si la Uniunea Bancara pana in iulie 2019, in conditiile in care tara indeplineste toate criteriile nominale pentru adoptarea monedei unice. continuă pe Ziarul Bursa

Bancile din zona euro trebuie sa-si reduca si mai mult nivelul creditelor neperformante

Institutiile financiare din zona euro trebuie sa-si reduca si mai mult stocul de credite neperformante NPL), pentru a majora creditarea si a-si imbunatati profitabilitatea, devenind astfel mai atractive pentru cei care vor sa le achizitioneze, a afirmat, marti, Mario Draghi, presedintele Bancii Centrale Europene BCE), transmite Reuters.

Alarmant! imbatranim mai repede decat parintii nostri! Afla de ce

Regimul alimentar sarac in nutrienti si lipsa exercitiilor fizice nu sunt doar cauzele obezitatii, ale tensiunii arteriale si ale diabetului, ci si a imbatranirii premature. Traim mai rapid, mai intens si mai.

S-a aflat ce salariu avea Nicolae Ceausescu! Dictatorul lua mai putin decat directorul general din Valea Jiului

Salariul lui Nicolae Ceausescu nu era cel mai mare salariu din Romania cat timp a fost presedinte, directorul general din Valea Jiului avand un salariu mai mare. Afirmatia a fost facuta de Petre Gigea,.

De ce fermierii romani primesc subventii UE mai mici decat cei din Europa Occidentala

Subventiile mai mici ale fermierilor romani in comparatie cu cele ale agricultorilor din Vest sunt motivate de costurile de productie diferite. Comisarul european pentru Agricultura, Phil Hogan, si europarlamentari romani din Comisia de Agricultura au vorbit despre posibilitatea de estompare a acestor diferente din 2020 si 2025. intre timp, fermierii romani se plang ca terenul zace nemuncit si se gandesc sa aduca muncitori din Asia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )