Libnet.ro
UNICEF

09:45

Eurostat: Salariile romanilor, cea mai mare crestere la nivel european in primul trimestru

Adevărul Adevărul,
Eurostat: Salariile romanilor, cea mai mare crestere la nivel european in primul trimestru

Datele publicate luni de Oficiul European de Statistica arata ca Romania a inregistrat in primul trimestru din 2019, comparativ cu perioada similara a anului trecut, cea mai mare crestere a costurilor orare cu forta de munca, tara noastra fiind urmata, in topul Eurostat, de Bulgaria si Slovacia. continuă pe Adevărul

Papa Francisc ar urma sa faca cea mai mare reforma a Bisericii din ultimul mileniu, care ar putea schimba totul

Papa Francisc ar putea sa faca cea mai mare reforma a Bisericii Catolice din ultimul mileniu, daca ia in considerare o cerere a preotilor din America de Sud. Se stie firea deschisa si reformatoare a Suveranului Pontif, asa ca nu este exclus sa faca o schimbare istorica. Catolicismul este una dintre cele mai stricte ramuri .

CEA MAI MARE BANCA A TARII: Slovenia a primit doua oferte pentru Abanca

Slovenia a primit doua oferte pentru cea mai mare banca a tarii, Abanca, de la fondul american de investitii Apollo si de la grupul ungar OTP, a anuntat astazi publicatia Delo, citand surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, transmite Reuters.

Cercetatorii au aflat de ce japonezii au cea mai mare speranta de viata

Populatia Japoniei se bucura de cea mai lunga durata de viata medie din lume. in 2018, Organizatia Mondiala a Sanatatii a stabilit speranta medie de viata a japonezilor la 84 de ani.

INTERVIU Alexandru Solomon, regizor: Cea mai mare rusine a mamei 8232;a fost ca nu si-a dat demisia 8232;din PCR

Alexandru Solomon 52 de ani) vorbeste despre sperantele parintilor sai in idealurile comuniste, dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial, despre marile dezamagiri resimtite dupa instaurarea regimului, dar si despre privilegiul de a creste si a se forma intr-un mediu cultural care continua sa-l inspire.

Gabriel Les: Cea mai mare ingrijorare este Rusia

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a declarat vineri, la conferinta internationala Black Sea and Balkans Security Forum ce se desfasoara in statiunea Mamaia, ca evolutia securitatii in.

Cea mai inalta statie meteo din lume a fost instalata pe Everest in urma unei expeditii istorice

O expeditie recenta pe muntele Everest s-a soldat cu numeroase recorduri mondiale si premiere istorice, precum instalarea unei statii meteo in cel mai inalt punct de pe Pamant sau realizarea unei scanari lidar cu elicopterul de la cea mai mare inaltime de pana acum.

Firmele din Romania suporta cea mai brusca majorare a costurilor cu lucratorii, din UE. Salariul in constructii

Firmele din Romania suporta in continuare cele mai mari cresteri procentuale ale costurilor cu forta de munca, inclusiv cu salariile, comparativ cu situatia din toata Uniunea Europeana, releva datele Eurostat publicate luni. in ciuda cresterilor salariale din mediul privat, tot sectorul bugetar a are cea mai brusca majorare de salarii in Romania. Atentie, vorbim despre cresterea procentuala a salariilor, pentru ca in cifre absolute lucratorii romani raman tot printre ultimii in UE in privinta banilor pe care ii primesc efectiv de la angajatori.

HOROSCOP IULIE 2019. Cea mai buna luna pentru Scorpioni, dar alta zodie da o lovitura financiara!

Evenimentele astrologice cu cel mai mare impact in horoscopul lunii iulie 2019 sunt tranzitul lui Marte si cel al Soarelui in Leu, cel al lui Venus in Rac si Leu, aspectul retrograd preluat de Mercur in Leu si, ap.

Cea mai ciudata piscina din lume. Cum intri si cum iesi din ea?

In Londra urmeaza a fi construita o noua piscina infinity, care poate fara indoiala sa concureze pentru titlul de cea mai ciudata piscina din lume. Cum intri si cum iesi din ea? .

Moarte suspecta! Cea mai sexy jucatoare de poker din Rusia, gasita fara viata in baie

Liliya Novikova, cunoscuta drept cea mai frumoasa jucatoare de poker a fost gasita moarta in baie. Ce suspecteaza autoritatile in cazul bizar al tinerei? Jucatoare de poker din Rusia, gasita moarta in baie Tanara de 26 de ani care ajunsese una dintre cele mai cunoscute jucatoare de poker in Rusia, a avut parte de o .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )