Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania are mai putini postasi decat tari ca Luxemburg, Bulgaria, Malta

Adevărul Adevărul,
Romania are mai putini postasi decat tari ca Luxemburg, Bulgaria, Malta

In Uniunea Europeana sunt, in medie, 42 de angajati in sectorul serviciilor postale la fiecare 10. 000 de locuitori, tarile cu cea mai ridicata pondere a persoanelor angajate in serviciile postale fiind Marea Britanie 61 de persoane angajate in serviciile postale la 10. 000 de locuitori), Cehia 60), Slovacia 58), Ungaria 55) si Slovenia 52), arata datele publicate marti de Eurostat. continuă pe Adevărul

Luxemburg si Malta, mici state europene, au mai multi postasi decat toata Romania

Un raport publicat marti de Eurostat arata ca in Uniunea Europeana sunt, in medie, 42 de angajati in.

Rares Bogdan (PNL): Romania nu mai are institutii functionale, fie ca vorbim de procuratura sau Politie. Fiecare zi cu Viorica Dancila este o zi pierduta pentru tara (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a afirmat marti seara, in direct pe B1TV, ca ultimii doi ani de guvernare PSD au condus la situatia in care Romania nu mai are o multime de institutii.

Ramona Ioana Bruynseels: Romania are o sansa reala daca incurajam tinerii sa intre in antreprenoriat

Antreprenorii romani au nevoie de sprijinul autoritatilor, pentru ca sunt motorul economiei. Este crezul Ramonei Ioana Bruynseels, care a tinut sa intalneasca mai multi producatori romani, la cel mai mare.

Directorul Unifarm: Romania are stocuri de imunoglobulina suficiente pentru 3-4 luni

Stocurile de imunoglobulina aflate in acest moment in tara ajung pentru urmatoarele 3-4 luni, a anuntat marti directorul Unifarm, Adrian Ionel, in cadrul unei dezbateri pe tema infiintarii de centre de colectare de plasma in Romania. Adrian Ionel a dat asigurari ca avem contracte pentru aprovizionare ferma, lunara, nu trebuie sa ne ingrijoram.

Saturn detroneaza Jupiter, descoperindu-se ca are mai multi sateliti

Saturn i-a luat titlul lui Jupiter de planeta cu cei mai multi sateliti naturali, au dezvaluit oamenii de stiinta, scrie BBC.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )