Libnet.ro
UNICEF

13:45

Romania, printre tarile cu cei mai multi agricultori

Adevărul Adevărul,
Romania, printre tarile cu cei mai multi agricultori

Romania este una dintre tarile din Uniunea Europeana in care populatia se ocupa cu agricultura, arata datele publicate marti de Oficiul European pentru Statistica Eurostat). continuă pe Adevărul

Triughiul Bermudelor din Romania, padurea considerata cea mai inspaimantatoare de pe Pamant

Padurea cea mai infricosatoare de langa Cluj-Napoca sau Triunghiul Bermudelor din Romania are o poveste sinistra. Aceasta a devenit cunoscuta din cauza dovezilor stranii ca ceva cel putin ciudat s-ar afla printre multimile inalte de copaci. Cu toate ca pare o padure simpla cu stejari, ascunde mult mai multe lucruri. Cea mai infricosatoare padure din .

Mai multi bani pentru tichetele de masa. Ce valoare vor avea, daca se adopta aceasta lege

Un proiect legislativ propune mai multi bani pentru tichetele de masa, dat fiind ca valoarea unuia, din prezent, nu ajunge pentru achizitia unei mese de pranz. Ce valoare vor avea, daca se adopta aceasta lege? Mai multi bani pentru tichetele de masa. Ce valoare vor avea, daca se adopta legea? Valoarea tichetelor de masa este .

MAE condamna in termenii cei mai categorici atacurile din Arabia Saudita

Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei condamna in termenii cei mai categorici atacurile din data de 14 septembrie asupra unor facilitati de productie a titeiului din Arabia Saudita.

Digi24: VIDEO. Pe urmele contrabandei cu caini exportati din Romania. Profitul: 700 de euro pentru fiecare animal

Cand aud de trafic si contrabanda, cei mai multi oameni se gandesc la arme sau la droguri. Dar comertul ilegal cu caini aduce profituri asemanatoare.

FOTO VIDEO Grupurile rivale de protestatari s-au ciocnit sambata, in cel de-al 15-lea weekend de manifestatii la Hong Kong Politia a intervenit si a arestat mai multi protestatari

Politisti manuind bastoane au intervenit sambata, la Hong Kong, pentru a opri incaierarea dintre protestatarii pro-China si cei pro-democratie, intr-un nou episod de manifestatii, relateaza Reuters.

IT-istii raman cei mai bine platiti angajati din Romania. Cum continua topul

Potrivit raportului anual HR Review Trends, lansat de eJobs, angajatii din IT continua sa aiba cele mai consistente salarii din Romania, salariul mediu net din IT, la nivel national, fiind anul trecut de 5. 731 de lei pe luna.

ştiri din Economie

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )