Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apartamentele sunt tot mai scumpe! Preturile au crescut cu 1,5% la nivel national

Antena3 Antena3,
Apartamentele sunt tot mai scumpe! Preturile au crescut cu 1,5% la nivel national

Vesti proaste pentru romanii care vor sa isi cumpere un apartament! Preturile apartamentelor au crescut cu 1,5% la nivel national, intr-o singura luna. De vina ar fi evolutia cursului valutar care a batut record dupa record in luna martie, dar si scumpirea materialelor de constuctii, care au o pondere importanta in pretul final. continuă pe Antena3

VLAD VOICULESCU: Tot mai multi romani aleg sa se vaccineze, insa suntem inca departe de imunitatea colectiva

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca tot mai multi romani aleg sa se vaccineze anti-COVID, insa mai dureaza pana cand se va atinge imunitatea colectiva.

OPINIE DELOITTE: Impozitul minim pe profit la nivel global, tot mai aproape. Ar putea SUA urgenta demersurile?

Cresterea exponentiala a datoriilor guvernamentale din ultimii ani este tot mai greu de explicat in contextul evolutiilor economice recente. Chiar si in cei mai dificili ani, cum ar fi anul izbucnirii pandemiei de COVID-19, au existat domenii profitabile si companii care au inregistrat castiguri care nu se regasesc decat in mica masura in bugetele tarilor din care au fost obtinute.

Numarul tot mai ridicat al pensionarilor si imputinarea salariatilor vor pune la un moment dat guvernantii sa opteze: maresc varsta de pensionare sau cresc taxele

In urma cu 20 de ani, aveam putin peste 4 milioane de pensionari de asigurari sociale de stat. Azi, avem aproape cu un milion mai mult, in timp ce numarul mediu al salariatilor a crescut cu doar 200. Asta apasa din greu pe sustenabilitatea viitoare a sistemului public de pensii.

Cand trebuie sa mergi la spital daca ai Covid-19. Tot mai multi romani ajung la medic prea tarziu

Medicii avertizeaza ca din ce in ce mai multi oameni infectati cu Covid-19 ajung prea tarziu la spital. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a precizat, la Antena.

Studiu eMAG despre munca de acasa: sunt angajatii mai productivi cand nu merg la birou?

EMAG, cel mai mare magazin online, a venit cu un studiu intern referitor la munca de acasa in plina pandemie. Iata concluziile. eMAG, la fel ca alte companii mari care si-au permis acest lucru,.

Digi face surpriza momentului pentru milioane de romani: sunt cele mai mici preturi din Romania

Intre cei patru operatori din Romania, Digi se remarca acum cu o taiere la jumatate a preturilor. E vorba de abonamentele pentru telefonie mobila, iar daca voiai sa platesti mai putin.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )