Libnet.ro
UNICEF

08:45

BVB BET continua raliul catre noi maxime istorice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB BET continua raliul catre noi maxime istorice

Maxime istorice si in Statele Unite si in Germania Indicele BET, referinta Bursei de Valori Bucuresti BVB), a continuat ieri raliul catre noi maxime cu un avans de 1,30%, apreciere ce a dus cosul de actiuni ce reflecta evolutia celor mai lichide 17 actiuni de la bursa locala la nivelul record de 11. 335,48 de puncte. Evolutia pietei locale a fost sprijinita de debutul trimestrului si de sentimentul pozitiv din bursele externe, unde indicele german DAX si referinta pietei americane S and P 500 au atins de asemenea maxime istorice. continuă pe Ziarul Bursa

SUPLIMENT BURSA ALTERNATIVE TRADING BET - de la socul Covid-19 la noi recorduri istorice

Indicele BET, ce reflecta evolutia celor mai tranzactionate actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), cu exceptia SIF-urilor, a trecut printr-o perioada marcata de o volatilitate salbatica in ultimele mai bine de paisprezece luni cand, dupa ce a pierdut circa o treime din capitalizare, a dezvoltat un trend ascendent pe parcursul caruia a recuperat integral caderea suferita in urma socului Covid-19 si a atins, in data de 16 martie, un nou record istoric, de 10. 844,45 puncte.

BVB BET ajunge la un nou record istoric

Tranzactiile cu actiunile Banca Transilvania - pe prima treapta in topul lichiditatii Indicele BET, ce reflecta evolutia celor mai lichide saptesprezece actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), cu exceptia SIF-urilor, a urcat in sedinta trecuta de tranzactionare la un nou maxim istoric, de 11. 189,6 puncte.

BVB BET face primul pas peste pragul de 11.000 de puncte

Rulaj de 53 de milioane de lei Opt din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au marcat aprecieri in sedinta de ieri, sesiune in care indicele BET a trecut pentru prima data in istorie de pragul de 11. 000 de puncte. Aceasta a fost a patra zi consecutiva de cresteri pentru indicele principal al BVB, in care valoarea tranzactionata s-a ridicat la circa 53 de milioane de lei, sub media zilnica a acestui an.

BVB BET - la un pas de 11.000 de puncte

Tranzactiile cu actiunile Banca Transilvania au dat circa o treime din rulaj Indicele BET, ce reflecta evolutia celor mai lichide saptesprezece actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), cu exceptia SIF-urilor, a urcat in sedinta de ieri cu 0,08%, la 10. 970,96 de puncte, cu numai 0,3% sub pragul de 11.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )