Libnet.ro
UNICEF

10:30

Economia romaneasca intrece asteptarile Comisiei Europene. Care sunt estimarile pentru prognoza de primavara

Adevărul Adevărul,
Economia romaneasca intrece asteptarile Comisiei Europene. Care sunt estimarile pentru prognoza de primavara

Economia Romaniei a facut fata crizei Covid mai bine decat era asteptat, astfel ca oficialii de la Bruxelles si-ar putea imbunatati estimarile privind evolutia din acest an, in prognoza de primavara a Comisiei Europene, a declarat, marti, comisarul european pentru Economie, Paolo Gentiloni. continuă pe Adevărul

Stelian Ion a vorbit cu expertii Comisiei Europene despre desfiintarea Sectiei speciale si noua Strategie Nationala Anticoruptie

Ministrul Justitiei, Stelian Ion a vorbit cu expertii Comisiei Europene despre desfiintarea Sectiei speciale, procesul de modificare a legilor justitiei si noua Strategie Nationala Anticoruptie. Expertii europeni au aprciat ca exista premisele ca monitorizarea MCV sa se finalizeze.

Stelian Ion a vorbit cu expertii Comisiei Europene despre desfiintarea Sectiei speciale

Ministrul Justitiei, Stelian Ion a vorbit cu expertii Comisiei Europene despre desfiintarea Sectiei speciale, procesul de modificare a legilor justitiei si noua Strategie Nationala Anticoruptie. Expertii europeni au aprciat ca exista premisele ca monitorizarea MCV sa se finalizeze.

Conferinta pentru discutarea PNRR, organizata de Reprezentanta Comisiei Europene

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania organizeaza marti un eveniment online privind Planul National de Redresare si Rezilienta al Romaniei.

Horoscop. Care sunt cele mai razbunatoare zodii. Nu vrei sa fii langa ele cand sunt tradate

Tradarea este greu de iertat, insa este decizia fiecaruia cum reactioneaza atunci cand cineva iti inseala increderea. Cum reactioneaza zodiile cand sunt tradate? Cele mai razbunatoare zodii Berbec Simte nevoia sa strige in gura mare ce i s-a intamplat. El va cauta intelegere oriunde si va lua la rost persoana care i-a tradat increderea, cerandu-i .

Alexandru Rafila da cartile pe fata. Care sunt tulpinile in fata carora vaccinul anti-Covid-19 nu ne protejeaza. Din pacate, este adevarat

Medicul Alexandru Rafila a raspuns la cele mai arzatoare cinci intrebari ale romanilor cu privire la pandemia de Covid-19. Acesta a explicat, luni seara, ce trebuie sa stie romanii atunci cand aleg sa se vaccineze si, de asemenea, care sunt efectele respectarii regulilor de protectie anti-Covid-19. Cum suntem protejati de vaccin in acest moment Invitat .

Ce se intampla cu afacerile care sunt amendate de 3 ori pentru incalcarea restrictiilor. Vesti proaste

Turismul romanesc a pierdut 1,17 miliarde de euro in 2020, fie ca vorbim de statiuni sau de industria HoReCa. Cu toate astea autoritatile pun presiune constanta pe restaurantele si barurile din Romania. Industria HoReCa risca amenzi mari sau suspendarea activitatii in Romania noile reglementari impuse de autoritati, inca de la declansarea Pandemiei, au dus in .

LUCIAN BODE: Restaurantele si barurile care sunt amendate de trei ori pentru incalcarea restrictiilor vor avea activitatea suspendata

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anuntat ca Parlamentul va discuta in aceasta saptamana un proiect care va permite suspendarea pentru doua saptamani a activitatii localurilor care sunt amendate de trei ori pentru nerespectarea regulilor impuse in pandemie.

Care sunt cele mai tinere fete de la Burlacul si care au reusit sa intre in gratiile lui Andy

Emisiunea Burlacul de la Antena 1 a debutat pe data de 5 martie 2021. Tanarul Andi Constantin este Burlacul acestui sezon. El este hotarat sa isi gaseasca o sotie, fiind foarte atent la alegerile pe care le face. Iata care sunt cele mai tinere fete le de la Burlacul. Cele mai tinere fete de la .

Stelian Ion, dupa discutii cu experti ai Comisiei Europene: Proiectele celor trei legi ale justitiei urmeaza sa fie definitivate si transmise Comisiei de la Venetia pentru aviz Sunt premise pentru incheierea MCV

Stadiul proiectului de lege pentru desfiintarea Sectiei speciale, procesul de modificare a legilor justitiei, noua Strategie Nationala Anticoruptie si activitatea Agentiei Nationale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate ANABI) sunt subiectele de interes pentru Comisia Europeana discutate cu expertii sositi in cadrul monitorizarii MCV.

Valeriu Gheorghita: Sunt exceptate de la carantina persoanele care sunt cu cele doua doze efectuate si care au mai mult de 10 zile de la cea de-a doua doza (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita a declarat marti, ca din ceea ce cunoaste el, persoanele care au primit a doua doza de vaccin impotriva COVID-19 si au trecut mai bine de 10 zile de la cea de-a doua doza sunt.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )