Libnet.ro
UNICEF

00:06

SAPTAMANA TRECUTA Rata de dobanda pe 10 ani a Romaniei a coborat la minimul ultimelor cinci saptamani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SAPTAMANA TRECUTA Rata de dobanda pe 10 ani a Romaniei a coborat la minimul ultimelor cinci saptamani

Horia Braun Erdei, CEO Erste Asset Management: Guvernul a amanat emisiunea de noi eurobonduri din cauza cresterii costurilor de finantare * Ministerul Finantelor are in plan emiterea de euroobligatiuni in valoare de aproximativ 11 miliarde de euro in perioada aprilie 2021 - aprilie 2022 Piata titlurilor de stat din Romania a incorporat climatul din pietele financiare internationale si factorii interni saptamana trecuta, evidentiindu-se scaderea ratei de dobanda la obligatiunile suverane pe scadenta 10 ani la 3,095%, minimul ultimelor cinci saptamani, arata intr-un raport Andrei Radulescu, economistul-sef al Bancii Transilvania. Acesta precizeaza ca evolutia descendenta a costurilor de finantare a fost in linie cu cele din Statele Unite si Germania. Rata de dobanda pe 10 ani a Romaniei a urcat in debutul lunii martie la 3,47% dupa ce in 11 februarie a atins un minim istoric de 2,66%. continuă pe Ziarul Bursa

Franta. Peste 21.000 de elevi contaminati cu noul coronavirus, cu 6.000 in plus fata de saptamana trecuta

Numarul elevilor contaminati cu noul coronavrus a crescut intr-o saptamana, de la 15. 000 la peste 21. 000, a anuntat vineri Ministerul francez al Educatiei, iar ministrul Olivier Veran a reiterat, in pofida acestei cresteri de 6. 000 de cazuri, ca scolile raman deschise si ca vor fi inchise doar ca ultim recurs, relateaza AFP.

Adrian Oros: Din cauza modului bolnavicios in care a fost pastorita agricultura, Romania pierde anual, timp de 10 ani, un miliard de euro. Acesta este esecul guvernarii PSD in agricultura (VIDEO)

Adrian Oros a avut o interventie, luni, in plenul Camerei Deputatilor, la dezbaterea motiunii simple intitulate Agricultura Romaniei este atacata de cel mai periculos daunator ministrul Adrian Nechita.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2528 seconds )