Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sezonul turistic din Romania ar putea fi redeschis de la 1 mai. Cum se va putea calatori in Grecia

Adevărul Adevărul,
Sezonul turistic din Romania ar putea fi redeschis de la 1 mai. Cum se va putea calatori in Grecia

Ministrul Economiei si Turismului, Claudiu Nasui, a declarat, joi, ca este de dorit ca sezonul turistic din Romania sa se deschida la 1 mai, dar ca acest lucru depinde de evolutia epidemiologica, tara noastra aflandu-se in valul trei al pandemiei. continuă pe Adevărul

Iohannis promite 4 miliarde de euro din PNRR pentru scoli: Educatia din Romania nu-si mai permite sa piarda niciun copil Cum vor fi alocati banii europeni

Planul National de Redresare si Rezilienta prin care Romania va beneficia de aproximativ 30 de miliarde de euro a fost convenit si urmeaza sa fie supus aprobarii Executivului, iar apoi transmis Comisiei Europene pentru negociere, a anuntat miercuri presedintele Klaus Iohannis. El a promis ca va fi pus accent major pe imbunatatirea accesului la servicii de sanatate, pentru care vor fi alocati 3 miliarde de euro, in timp ce pentru Programul Romania Educata va exista o finantare de circa 4 miliarde de euro. Romania nu isi mai permite sa piarda niciun copil, a spus Iohannis.

Bulgaria se pregateste pentru sezonul turistic de vara, insa vor fi primiti doar turistii vaccinati sau cu test PCR negativ

Bulgaria pregateste deschiderea sezonului turistic de vara pe 1 mai, potrivit planurilor guvernului de la Sofia. De asemenea, turistii vor fi primiti in statiunile in Bulgaria daca sunt fie vaccinati.

O indragita autoare din Romania are nevoie disperata de ajutor: inca mai sper ca va veni ziua in care voi pasi din nou

Autoarea cartii Suflet de portelan are nevoie de ajutorul oamenilor. De sase ani, traieste intr-un scaun cu rotile. Pentru a se recupera, este necesara o suma de bani cu mult peste puterea financiara a ei, dar si a familiei sale. Andreea are nevoie de ajutorul nostru Andreea Lichi, o tanara de 20 de ani din .

Cat de grava mai poate deveni pandemia din Romania: avertismentului directorului de la Matei Bals

Adrian Marinescu este noul director medical de la Institutul Matei Bals si, in ceea ce priveste pandemia de coronavirus din Romania, a oferit niste pronosticuri foarte sumbre. Medicul Adrian.

Alexandru Rafila, umilit fara limite de Diana Sosoaca: E cel mai mare mincinos si analfabet functional din Romania

Florin Citu a afirmat la finalul saptamanii trecute ca romanii care nu respecta regulile anti-Covid-19 sunt asemeni unor teroristi care vor sa faca un rau voit semenilor. Declaratiile premierului nu au ramas nepedepsite, astfel ca mai multe persoane au fost lovit dur de cele spuse. Una dintre tintele sefului Executivului este chiar senatoarea Diana Sosoaca, .

Salariile din Romania, lovite de pandemie: fenomenul din ianuarie ne pregateste pentru ce e mai rau

Dupa o perioada in care salariile din Romania s-au aflat pe un trend ascendent, se pare incepe sa se resimta pandemia si pe partea de castiguri. Potrivit datelor publicate de Institutul.

Reusita ireala pentru turismul din Romania. Ce judet e alegerea Peoples Choice 2021

Reusita ireala pentru turismul din Romania. Care este tinutul verde care a castiga locul al doilea intr-o competitie internationala pentru cele mai sustenabile destinatii turistice din lume. Unde se afla aceasta regiune superba. Ce judet din Romania este alegerea Peoples Choice 2021 Vesti incredibile pentru tara noastra. Tinutul Zimbrului din Neamt este considerat cel mai .

Sondaj CURS: O treime dintre firmele din Romania se pregatesc de digitalizare in urmatorii doi ani

Mai mult de o treime dintre firmele din Romania 35% se pregatesc de digitalizare in urmatorii do.

Acest spital din Romania face ceva unic pentru pacientii care au avut COVID

Pe masura ce pandemia de coronavirus evolueaza, iar noi petrecem o perioada din ce in ce mai indelungata sub auspiciile crizei sanitare, spitalele din Romania incep sa descopere noi metode.

Schimbare majora pentru bugetarii din Romania. Ce beneficiu au dupa un an de pandemie

Noua veste pentru bugetarii din Romania! S-a anuntat o schimbare majora pentru categoria aceasta de angajati. Care este beneficiul dupa un an de la izbucnirea pandemiei? Iata mai multe detalii! Schimbare pentru bugetari! Ce beneficiu au dupa un an de pandemie? A trecut putin peste un an de la izbucnirea pandemiei, putin peste un an .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )