Libnet.ro
UNICEF

18:45

STUDIU Directorii financiari sunt mai optimisti decat in 2020, dar raman concentrati pe reducerea costurilor

Adevărul Adevărul,
STUDIU Directorii financiari sunt mai optimisti decat in 2020, dar raman concentrati pe reducerea costurilor

Directorii financiari din Romania sunt mai optimisti decat in urma cu sase luni cu privire la evolutia principalilor indicatori financiari ai companiilor pe care le conduc, potrivit celei mai recente editii a studiului Deloitte CFO Survey Romania, realizat pe baza opiniilor exprimate de peste 100 de directori financiari. continuă pe Adevărul

STUDIU DELOITTE: Directorii financiari din Romania sunt mai optimisti decat in 2020

Directorii financiari din Romania sunt mai optimisti decat in urma cu sase luni cu privire la evolutia principalilor indicatori financiari ai companiilor pe care le conduc, potrivit celei mai recente editii a studiului Deloitte CFO Survey Romania, realizat pe baza opiniilor exprimate de peste 100 de directori financiari din tara noastra.

Vlad Mixich: Ne asteapta o primavara chiar mai periculoasa decat in 2020. Vara acestui an va fi aproape normala

Ne asteapta o primavara chiar mai periculoasa decat cea din 2020, insa vara acestui an va fi aproape normala, urmata de inca o perioada mai complicata in toamna-iarna lui 2021, afirma Vlad Mixich, expert in politici de sanatate.

Mahler: Sectia ATI de la Marius Nasta este plina Pacientii internati acum sunt mult mai tineri decat cei de anul trecut

Sectia de Terapie Intensiva de la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitala este plina in acest moment, a declarat managerul unitatii medicale, Beatrice Mahler, la B1 TV, medicul spunand si ca pacientii care se interneaza la ora actuala sunt mult mai tineri decat cei de anul trecut.

Washington Post: in anul 2030, lucrurile s-ar putea sa mearga in lume chiar mai rau decat in 2020

Cu doua luni in urma, anul lebada neagra, de crize si calamitati, epidemie si polarizare, se incheia. Si pentru 2021 apareau motivele de optimism, nu doar pentru ca incepeau primele faze de distribuire a vaccinurilor. Dar perspectiva mai larga ar putea fi mai degraba cenusie ca aceasta prima zi de primavara calendaristica, scrie The Washington Post.

Un medic de la Matei Bals rupe tacerea despre covid-19: Ne e teama ca valul 3 va fi mai rau decat valul 2

Va fi al treilea val pandemic mai rau decat cel anterior? Directorul medical de la Institutul Matei Bals din Capitala spune adevarul despre convietuirea cu virusul COVID-19: Ne e teama ca valul 3 va fi mai rau decat valul 2. Un medic de la Matei Bals rupe tacerea despre covid-19 Catalin Apostolescu, director medical la .

India vrea sa atraga Tesla, oferind costuri de productie mai mici decat in China

India este pregatita sa acorde stimulente producatorului Tesla, astfel incat costurile acestuia de productie sa fie mai mici decat in China, daca firma miliardarului Elon Musk se angajeaza sa produca vehicule electrice in tara din sud-estul Asiei, a declarat, pentru Reuters, ministrul indian al Transporturilor, Nitin Gadkari.

Studio de 11 metri patrati la pret exorbitant. Oamenii s-au amuzat si indignat in acelasi timp: Unii au cusca pentru caini mai mare decat garsoniera asta

Ce cauti atunci cand vrei sa gasesti o chirie? De cele mai multe ori, oamenii nu vor decat strictul necesar. O baie curata, o bucatarie dotata si un pat confortabil. Nu toata lumea cauta lux, ci doar un acoperis deasupra capului. Desigur, asta depinde in functie de bugetul fiecaruia. intr-adevar, unele chirii iti ofera strictul .

Tzanca Uraganu, mai faimos decat Selly. Cine este manelistul si care este numele lui real

Pentru multi numele de Selly este sinonim cu succesul, asta pana de curand. Se pare ca celebrul vlogger a fost detronat de un nou nume in lumea manelelor. Este vorba de Tzanca Uraganu. Asa cum ii spune si numele, a luat cu asalt, ca un uragan, topurile trending de pe youtube. Tzanca Uraganu a strans .

Jane Fonda, impecabila la 83 de ani. Aparitie mai WOW decat cea de anul trecut?

Jane Fonda arata formidabil la 83 de ani, lucru care nu mai reprezinta un secret pentru nimeni. Celebra actrita a aratat perfect pe covorul rosu al Globurilor de Aur 2021, intr-un costum alb cu detalii de matase si bijuterii Pomellato.

Zetea, dupa respingerea amendamentelor PSD la buget: Ordinul de partid a fost mai important decat propria constiinta a celor din PNL. Nu vom vota bugetul

Deputatul PSD Gabriel Zetea, membru al Comisiei de Buget-Finante, afirma ca bugetul pe 2021 va produce austeritate si sustine ca amendamentele social-democratilor au fost respinse in comisii pentru ca ordinul de partid a fost mult mai important decat propria constiinta a celor din PNL.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )