Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ordonanta Militara nr. 9 suspenda noi zboruri. Sunt reguli si pentru pietele agroalimentare si exporturile de cereale

Adevărul Adevărul,
Ordonanta Militara nr. 9 suspenda noi zboruri. Sunt reguli si pentru pietele agroalimentare si exporturile de cereale

Ordonanta Militara nr. 9, prezentata joi de ministrul de Interne Marcel Vela, suspenda noi zboruri si reglementeaza activitatile din pietele agroalimentare, dar si exporturile de cereale. continuă pe Adevărul

Ordonanta militara nr. 9. Ce masuri cuprinde si ce prevederi sunt eliminate din ordonanta militara nr. 8

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat joi adoptarea Ordonantei Militare cu numarul 9, care vine cu mai multe schimbari pentru navigatori, agricultori si pentru economie. Astfel, exporturile de grau pot fi reluate, insa zborurile spre si dinspre mai multe destinatii au fost anulate. Ce masuri cuprinde ordonanta militara nr. 9 Un alt punct important .

Vela anunta prima ordonanta militara, dupa prelungirea starii de urgenta. Care sunt noile masuri

Premierul Ludovic Orban, ministrul Internelor, Marcel Vela, si secretarul se stat Raed Arafat participa, joi dupa-amiaza, la o sedinta de urgenta la sediul Ministerului Afacerilor Interne MAI), unde se pare ca pun la cale o noua ordonanta militara, potrivit unor surse citate de Mediafax. UPDATE: Ministrul Internelor, Marcel Vela a anuntat o noua ordonanta de .

Business report: Cat costa sa stai departe de vecini. Ordonanta Militara 8: Pentru producatorii rusi, muma, pentru cei romani, ciuma. Avem o sansa istorica sa crestem dupa 30 de ani de dezechilibre. 50.000 de daune din RCA neplatite la finalul lui 2019.

Ordonanta Militara 8: Pentru producatorii de cereale rusi, muma, pentru cei romani, ciuma. * Romania are o sansa istorica sa creasca dupa 30 de ani de dezechilibre. * Aproape 50. 000 de daune din RCA erau neplatite la finalul lui 2019. in 5. 000 de dosare, firma de asigurare nu a motivat refuzul sau intarzierea * Scenariul de criza din primarii: reducerea veniturilor de la buget cu 20-25%, pe o perioada de cel putin trei luni. * Izolarea la casa in Bucuresti sau in cartierele de vile: cat te costa sa stai departe de vecini.

Aeroportul Otopeni anunta cand s-ar putea relua zborurile suspendate de Ordonanta Militara nr. 9

Ordonanta Militara nr. 9 a prelungit masura suspendarii zborurilor catre mai multe tari, stabilind perioada pentru care se va aplica aceasta masura, a anuntat joi Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB).

Ordonanta militara 9 din 2020. Document oficial

Ordonanta militara 9 din 2020 a fost adoptata, astazi, 16 aprilie, iar masurile aflate in documentul oficial au fost anuntate de ministrul de Interne, Marcel Vela, in cadrul unei declaratii de presa.

Vela: Astazi sau maine va fi emisa o noua ordonanta militara

Marti sau miercuri va fi emisa o noua ordonanta militara, prin care se vor face anumite clarificari cu privire la sarbatorile pascale, a anuntat, marti, la Azuga, ministrul de Interne, Marcel Vela.

Ordonanta militara 9. Cand ar putea fi emisa si cui se adreseaza aceasta

Ordonanta militara nr. 9 urmeaza sa fie adoptata in cursul acestei saptamani, asa cum a declarat insusi ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela. Noile reglementari date in contextul starii de urgenta.

VIDEO Ordonanta Militara nr. 9. Se ridica interdictia de export a graului. Cei care vin din strainatate raman in carantina institutionalizata

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat emiterea unei noi Ordonante Militare, cea cu numarul 9. intre altele, se prelungesc restrictiile de zbor si se mentine carantina institutionalizata pentru cei care vin din strainatate.

Impactul pandemiei COVID-19: Va accelera transformarea digitala? Care sunt implicatiile pentru angajati, mediu de afaceri si sectorul public?

Ce reprezinta transformarea digitala, cum ajuta angajatii si companiile in noul context? Va fi acest proces accelerat ca urmare a pandemiei COVID-19? Care sunt competentele necesare pentru angajati? Cum va evolua automatizarea locurilor de munca? Se va adapta sectorul public mai rapid acestei tendinte? Care va fi noua realitate post COVID-19? Intra in articol si adreseaza intrebari specialistilor .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )