Libnet.ro
UNICEF

19:15

IN PRIMELE CINCI LUNI DIN 2020 Exporturile de cereale au crescut cu 30%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE CINCI LUNI DIN 2020 Exporturile de cereale au crescut cu 30%

Romania a exportat, in primele cinci luni din 2020, cereale in suma de 1,138 miliarde de euro, cu 30,1% mai mult comparativ cu perioada similara a anului anterior, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica. continuă pe Ziarul Bursa

Apple si cota 2.000 de miliarde - Cum a reusit compania sa-si dubleze valoarea in cinci luni de pandemie

Pentru foarte multe companii din lume ultimele cinci luni au fost cele mai grele, dar nu si pentru super-gigantii din tehnologie. Un exemplu care i-a uimit chiar si pe cei care se pricep este Apple care si-a dublat valoarea de piata in mai putin de cinci luni. Este o realizare, mai ales ca Apple nu a lansat vreun produs revolutionar in acest timp. Sunt insa cateva explicatii, iar un rol important il are Tim Cook care, desi nu are carisma lui Steve Jobs, a dovedit ca a putut transforma Apple intr-o masina de facut bani, chiar si cand vanzarile de iPhone au scazut.

PE FONDUL DIMINUARII CERERILOR DIN TRIMESTRUL AL DOILEA Altur isi adanceste pierderea la 2,57 milioane lei, in primele sase luni

Altur Slatina ALT), producator de componente auto, a inregistrat pentru primele sase luni ale acestui an, o pierdere de 2,569 milioane de lei, peste cea din aceeasi perioada a lui 2019, de 1,2 milioane lei, in conditiile unui declin a cifrei de afaceri cu 40%, pana la 32,03 milioane de lei, reiese din raportul companiei remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PENTRU PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI Purcari raporteaza un profit de 15,6 milioane lei, in scadere cu 9%

Crestere de 24% a veniturilor realizate in piata din tara noastra Purcari Wineries WINE), ultima companie listata in Piata Principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a raportat, pentru primul semestru al anului, venituri de 84,89 milioane lei, in scadere cu 3% fata de cele de la jumatatea anului 2019, in timp ce profitul net a coborat cu 9%, la 15,57 milioane de lei, se arata in raportul emitentului publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

EXCLUSIV Protest spontan la termocentrala Mintia din Hunedoara. Angajatii au incetat activitatea: Suntem la cinci luni de intarziere cu anumite drepturi de natura salariala

EXCLUSIV Un protest spontan a fost organizat marti la termocentrala Mintia din Hunedoara de catre salariatii care au refuzat sa intre la lucru. Acestia solicita un program de salvare a producatorului de.

Cinci aeroporturi din Romania vor primi ajutoare de stat

Guvernul Romaniei a aprobat, in sedinta de miercuri, un Memorandum pentru acordarea unor ajutoare de stat aeroporturilor regionale cu un trafic situat intre 200. 000 pasagerian, aflate in subordinea unor judete, pentru pierderile inregistrate ca urmare a pandemiei COVID-19 si cauzate direct de aceasta pandemie, in perioada martie-iunie 2020.

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2020 Comelf a obtiunt un profit net de 1,2 milioane de lei

Comelf SA Bistrita a obtinut un profit net de 1,2 milioane de lei in primul semestru din acest an, in scadere cu peste 33% fata de primul semestru din 2019, cand a raportat 1,8 milioane de lei, conform unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2020 Zentiva a realizat un profit net de 41,9 milioane de lei

Zentiva a realizat un profit net de 41,9 milioane de lei in primul semestru din acest an, in crestere cu 95% fata de perioada similara din 2019.

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2020 UCM Resita a inregistrat pierderi de 14,7 milioane lei

Compania UCM Resita, specializata in productia de motoare si turbine, a inregistrat in primul semestru al acestui an o pierdere neta de 14,728 milioane lei, fata de o pierdere de 819. 281 lei in perioada similara din 2019.

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2020 Companiile de IT and C si sectorul bancar si financiar, cele mai active pe piata inchirierilor de birouri

Companiile de IT and C si computers au fost cele mai active pe piata inchirierilor de spatii de birouri din Bucuresti, generand peste 40% din cerere in primul semestru al acestui an, urmate de sectorul bancar si financiar, cu un sfert din suprafata contractata si de companiile din domeniul medical si farma, cu circa 9%.

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2020 Fondul suveran de investitii al Norvegiei a pierdut peste 21 de miliarde de dolari

Fondul suveran de investitii al Norvegiei, cel mai mare fond de acest fel din lume in conditiile in care detine active de peste 1. 100 miliarde de dolari.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )