Libnet.ro
UNICEF

13:45

ANOFM lanseaza un nou numar de telefon pentru detalii cu privire la somajul tehnic

Adevărul Adevărul,
ANOFM lanseaza un nou numar de telefon pentru detalii cu privire la somajul tehnic

Un nou numar de telefon la care cetatenii pot suna pentru a obtine informatii suplimentare cu privire la somajul tehnic si la facilitatile acordate prin prevederile Legii nr. 192020 este disponibil incepand de luni, a anuntat Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). continuă pe Adevărul

ANOFM lanseaza un nou numar de telefon la care se pot obtine informatii cu privire la somajul tehnic

Un nou numar de telefon la care cetatenii pot suna pentru a obtine informatii suplimentare cu privire la somajul tehnic si la facilitatile acordate prin prevederile Legii nr. 192020 este disponibil incepand de luni, a anuntat Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

ANOFM anunta un nou numar de telefon la care se pot obtine informatii suplimentare cu privire la somajul tehnic

Un nou numar de telefon la care cetatenii pot suna pentru a obtine informatii suplimentare cu privire la somajul tehnic si la facilitatile acordate prin prevederile Legii nr. 192020 este disponibil incepand de luni, a anuntat Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) intr-un comunicat remis luni AGERPRES.

ANOFM anunta stabilirea unui nou numar pentru informarea cetatenilor privind somajul tehnic. Unde poti suna

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) anunta ca, incepand de marti, va fi disponibil un nou numar pentru informarea cetatenilor privind somajul tehnic, acesta permitand scurtarea timpului de asteptare.

Patru mari companii romanesti lanseaza platforma integrata Doneaza pentru linia intai

Banca Transilvania, Mobexpert, Bitdefender si eMAG lanseaza platforma Doneaza pentru linia intai pentru a ajuta medicii si personalul sanitar, precum si politistii, armata si jandarmii, care depun eforturi supraomenesti in aceste zile in lupta pentru viata contra pandemiei COVID-19 si ii cheama pe toti cei care au posibilitatea sa li se alature. Cumulat, cele patru companii au donat pana acum 4 milioane de lei si s-au implicat in achizitii, distributie si organizarea platformei de donatii.

Harvey Weinstein, pus din nou sub acuzare pentru infractiuni sexuale

Procuratura din Los Angeles l-a pus sub acuzare pe Harvey Weinstein pentru o a treia infractiune sexuala. Weinstein ispaseste in prezent o pedeapsa de 23 de ani de inchisoare, pentru viol si agresiuni sexuale, noteza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2291 seconds )