Libnet.ro
UNICEF

13:30

Banca Transilvania lanseaza NEOcont, platforma prin care persoanele fizice pot deschide online un cont curent

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Banca Transilvania lanseaza NEOcont, platforma prin care persoanele fizice pot deschide online un cont curent

Banca Transilvania lanseaza NEOcont, una dintre facilitatile noii platforme digitale a bancii, prin care o persoana isi poate deschide de la distanta un cont curent BT in lei si poate alege sa primeasca acasa, prin curier, un card de debit, potrivit unui comunicat remis marti AGERPRES. continuă pe Ziarul Bursa

Mobexpert, Banca Transilvania, Bitdefender si eMAG lanseaza platforma Doneaza pentru linia intai

Banca Transilvania, Mobexpert, Bitdefender si eMAG lanseaza platforma Doneaza pentru linia intai pentru a ajuta medicii si personalul sanitar, precum si politistii, armata si jandarmii si ii cheama pe toti cei care au posibilitatea sa li se alature.

Donatii online pentru medicii si militarii din Linia intai, pe o platforma deschisa de Banca Transilvania, eMAG, Bitdefender si Mobexpert

Patru branduri romanesti, Banca Transilvania, Mobexpert, Bitdefender si eMAG, au lansat platforma Doneaza pentru linia intai, unde se pot oferi contributii online pentru furnizarea de masti si alte materiale de protectie pentru medicii, militarii si politistii care lupta in aceste zile impotriva epidemiei de coronavirus COVID-19, in Romania.

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care BRD si Raiffeisen intra in actionariatul CIT One

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care BRD - Groupe Societe Generale BRD) si Raiffeisen Bank intra in actionariatul CIT One, alaturi de Banca Comerciala Romana BCR), informeaza marti un comunicat al autoritatii de concurenta.

Medicii din Romania cer o lege prin care copiii lor sa aiba pensie de urmas, in cazul in care vor muri la datorie

Zeci de mii de cadre medicale din Romania cer, intr-o scrisoare deschisa adresata autoritatilor, o lege prin care copiii lor sa aiba pensie de urmas, in cazul in care vor muri la datorie.

Bolt lanseaza serviciu de livrare. Orasele in care va fi disponibil si cum functioneaza

Aplicatia de ridesharing Bolt lanseaza serviciul Business Delivery care pune in legatura companiile cu curierii, prin intermediul platformei Bolt, oferind acestora posibilitatea sa plaseze online comenzi de livrare si sa expedieze produsele catre clientii lor, in aceeasi zi sau chiar in aceeasi ora.

YouTube blocheaza videoclipurile legate de teoria prin care tehnolgia 5G transmite coronavirusul

YouTube va bloca videoclipurile cu teorii ale conspiratiei care raspandesc informatii despre legaturile dintre tehnologia 5G si coronavirus, dupa ce au fost raportate mai multe incendieri a unor stalpi de telecomunicatii cu tehnologie 5G in Marea Britanie.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )