Libnet.ro
UNICEF

00:06

Florin Citu, despre pensii si salariile bugetarilor: Simt ca sunteti ingrijorati VIDEO

Adevărul Adevărul,
Florin Citu, despre pensii si salariile bugetarilor: Simt ca sunteti ingrijorati VIDEO

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a tinut vineri sa faca o serie de precizari legate de plata salariilor bugetarilor si a pensiilor, dar si despre facilitatile acordate mediului privat. continuă pe Adevărul

Florin Citu, despre somajul tehnic suportat de stat: Masura vizeaza, in principal, companiile afectate direct de restrictiile impuse din cauza COVID-19 (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a vorbit despre propunerea guvernamentala prin care statul va suporta somajul tehnic provocat de noul coronavirus. in direct pe B1 TV, demnitarul a explicat ca, odata ad.

Florin Citu, anunt de ultima ora! Ce se intampla cu pensiile si salariile romanilor in starea de urgenta

Ministrul Finantelor Publice a facut un anunt de ultima ora, prin intermediul caruia a transmis detalii privitoare la pensii. Starea de urgenta s-a instalat de curand in Romania. Ce se intampla cu salariile si pensiile? Florin Citu, anunt de ultima ora! Potrivit autoritatilor romane, nu exista nici un motiv de ingrijorare cu privire la pensii .

Se taie salariile bugetarilor? Raspunsul lui Marcel Ciolacu la aceasta intrebare

Actualul presedinte intermar al PSD, Marcel Ciolacu a incercat sa explice recent intr-un interviu de ce nu este bine sa se recurga la o anumita masura in ceea ce-i priveste pe salariatii bugetari. Se taie salariile bugetarilor Recent invitat la un post de televiziune, Marcel Ciolacu a respins intentia Guvernului Orban de a recurge la .

Robert Turcescu, avertisment pentru Guvernul Orban: E razboi, fratilor! Plafonati salariile bugetarilor

Deputatul PMP Robert Turcescu lanseaza un avertisment pentru Guvernul Orban caruia ii cere sa plafoneze salariile bugetarilor pentru ca va urma o recesiune economica severa.

Florin Citu: Vom produce masti medicale in tara Sa sprijinim restaurantele cumparand online Somajul tehnic va fi sprijinit de la buget

Ministrul de Finante Florin Citu a declarat marti seara, la Digi 24, ca restaurantele isi pot sustine activitatea livrand mancare la domiciliu, iar noi le putem sprijini facand comenzi. Citu spune ca pachetul de masuri menit sa sprijine eonomia valoreaza 2% din PIB. Acesta a vorbit si despre posibilitatea suspendarii impozitului pe venit si despre sustinerea din bugetul de stat a somajului tehnic.

Citu, despre amanarea ratelor bancare: Un milion de oameni ar putea intra in somaj, dar speram sa nu se ajunga acolo. Trebuie schimbat regulamentul BNR

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a vorbit marti seara despre amanarea ratelor bancare, in conditiile in care este de asteptat ca un milion de oameni sa intre in somaj, sugerand ca trebuie schimbat regulamentul BNR, pentru ca altfel bancile vor trebui sa suporte niste costuri.

Florin Citu se revolta fata de linsajul mediatic pe care i l-a opus PSD

Ministrul de Finante, Florin Citu, a tinut sa transmita un mesaj video catre cetateni, in care s-a p.

Florin Citu face apel la membrii si simpatizantii PSD sa nu mai induca panica VIDEO

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a lansat, printr-un mesaj postat pe Facebook, un avertisment catr.

Florin Citu, avertisment pe Facebook: Daca esti PSD-ist, simpatizant, urasti PNL-ul, nu mai merge inemisiuni sa induci panica

Florin Citu, ministrul de Finante, a postat joi seara pe pagina sa de Facebook un avertisment.

Florin Citu: Ne confruntam cu o criza economica ce se suprapune unei crize de sanatate. Suntem gata sa venim cu masuri noi

Ministrul de Finante, Florin Citu, precizeaza intr-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook ca ne confruntam in aceast moment cu o criza atipica cu care nu s-a mai confruntat nimeni si pentru care nu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )