Libnet.ro
UNICEF

15:15

BVB inchideri pozitive pentru indici intr-o zi in care rulajul a fost tractat de oferta de obligatiuni a Guvernului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB inchideri pozitive pentru indici intr-o zi in care rulajul a fost tractat de oferta de obligatiuni a Guvernului

Toti cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriul pozitiv prima sedinta de tranzactionare a saptamanii de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), indicele de referinta BET reluand parcursul pozitiv conturat in ultimele sedinte gratie impulsului de crestere de pe titlurile OMV Petrom SNP), care au pus in miscare si cele mai multe transferuri. Lichiditatea pietei de actiuni a continuat insa sa sufere 22,26 milioane de lei, sub media zilnica anuala), SNP dand jumatate din rulaj, in timp ce la nivel general rulajul a fost ridicat datorita inregistrarii in piata a ofertei de obligatiuni Fidelis derulata de Ministerul de Finante peste 2 miliarde de lei la rulaj). Totodata, aproape 3 milioane de lei reprezinta tranzactii cu produse structurate. continuă pe Ziarul Bursa

IULIE FINANCIAR Declin pe linie pentru indici, la BVB

Scadere de 1,53% in cazul BET-FI si de 4,39% pentru BET-NG * Rulaj mediu zilnic de numai 29,6 milioane de lei, cu 17% sub cel din iunie Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au cunoscut deprecieri, in iulie, intr-o luna in care pietele europene au fost preponderent in scadere, in timp ce indicii burselor din Statele Unite au cunoscut cresteri, Nasdaq urcand la noi maxime istorice.

Vestea diminetii: scad ratele la credite pentru acesti romani. Care sunt conditiile?

Aproape de finalul verii, o veste importanta vine pentru numerosi romani. Are legatura directa cu ratele pe care le au de platit. Cand vine vorba de scaderea unor rate, aceasta are.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )