Libnet.ro
UNICEF

13:30

DUPA PRIMA ZI DE LA LANSAREA OFERTEI Subscrieri de 13,37 milioane lei pentru titlurile de stat Fidelis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA PRIMA ZI DE LA LANSAREA OFERTEI Subscrieri de 13,37 milioane lei pentru titlurile de stat Fidelis

Titlurile de stat Fidelis destinate populatiei au cumulat subscrieri totale de circa 13,37 milioane de lei, in prima zi de la lansarea emisiunii. continuă pe Ziarul Bursa

DUPA PRIMA ZI DE LA LANSAREA OFERTEI Subscrieri de 13,37 miliarde lei pentru titlurile de stat Fidelis

Titlurile de stat Fidelis destinate populatiei au cumulat subscrieri totale de circa 13,37 miliarde de lei, in prima zi de la lansarea emisiunii.

Tranzactii record de 13,9 milioane lei pentru Agroland, in prima zi de prezenta la bursa

Horia Cardos: Ne dorim sa finantam partial dezvoltarea companiei prin emisiuni de actiuni sau obligatiuni Actiunile Agroland Business System AG) au cumulat transferuri de 13,93 milioane de lei in prima zi de prezenta la Bursa de Valori Bucuresti BVB), fiind de departe actiunile cu cea mai mare valoare tranzactionata de ieri si doborand recordul istoric din piata AeRO inregistrat la finele lunii ianuarie a acestui an de titlurile Safetech Innovations SAFE), ale caror schimburi s-au ridicat la aproape noua milioane de lei, la debutul pe Sistemul Alternativ de Tranzactionare.

DUPA PRIMA ORA SI JUMATATE DE TRANZACTIONARE Capitalizare de 210 milioane de lei pentru Agroland Business System

Actiunile Agroland Business System AG), compania ce opereaza o retea de magazine agricole in tara noastra, se tranzactionau la 17,9 lei dupa o ora si jumatate de la deschiderea sesiunii bursiere, pret ce confera emitentului o valoare de piata de 210,69 milioane de lei,.

ştiri din Economie

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )