Libnet.ro
UNICEF

07:45

FLORIN CITU: Sigur in 2021 vor mai fi emisiuni Fidelis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Sigur in 2021 vor mai fi emisiuni Fidelis

Nicu Marcu, ASF: Avem un proiect cu Ministerul Finantelor privind strategia pietei de capital * Adrian Tanase, BVB: Decizia Ministerului de Finante de a relua emisiunea de titluri de stat prin piata de capital este perfect aliniata scopului nostru Emisiunile de titluri de stat Fidelis destinate persoanelor fizice vor continua cu siguranta in 2021 si este posibil chiar si anul acesta sa mai fie realizata o emisiune, a spus ieri Florin Citu, Ministrul Finantelor Publice, in cadrul conferintei organizata de Bursa de Valori Bucuresti BVB), ce a marcat intrarea la tranzactionare a titlurilor prin care Statul a strans peste doua miliarde de lei. Florin Citu a spus: Sunt aici sa va garantez ca vom continua cu acest program n. r. Fidelis). intai sa vedem feedback-ul, sa vedem care sunt rezultatele, dar cu siguranta vom continua si sigur in 2021 vor mai fi n. r. emisiuni), poate si anul acesta inca una, in functie de rezultate. Acest program continua, nu numai pentru ca este un succes dar si ca strategie de finantare a Statului Roman. Este o strategie de a te finanta de la cetateni. Asta inseamna ca toti participam direct la programele de investitii in economie si suntem cointeresati sa iasa bine. Plus ca este mult mai stabil. Vedem ca tarile care se finanteaza intr-o proportie importanta din interior au o stabilitate mai mare a datoriei publice. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Florin Citu a prezentat rectificarea, dar n-a prea spus nimic. Deficitul bugetar creste la 8,6% din PIB

Conferinta de presa sustinuta de ministrul Finantelor, Florin Citu, a avut doua parti. Una privind rectificarea si cealalta - atac la Ciolacu si PSD. Ceea ce a atras atentia, asa cum vedeti in video de mai jos, e ca a spus de cateva ori ca vor creste pensiile foarte mult, dar nu a spus cu cat. Doua informatii avem certe, noul deficit bugetar de 8,6% din PIB si noua prognoza economica a Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza CNSP): contractie de 3,8%.

FLORIN CITU: Vom continua programul Fidelis

Ministerul Finantelor va veni cu noi emisiuni de titluri de stat Fidelis, destinate persoanelor fizice, a precizat astazi ministrul Florin Citu, cu ocazia intrarii la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a titlurilor pentru populatie, ce au cumulat subscrieri de peste doua miliarde de lei.

Florin Citu, anunt de ultima ora. Schimbare majora la ANAF! Toti romanii sunt vizati!

Florin Citu a anuntat, miercuri seara, prin intermediul unei postari pe pagina sa de Facebook, ca romanii nu vor mai fi nevoiti sa stea la cozi la Administratia Financiara ca sa-si plateasca taxele si impozitele, deoarece de acum inainte platile vor putea fi facute online.

VIDEO. Florin Citu, despre cresterea pensiilor

Ministrul Finantelor Florin Citu, a declarat ca pensiile vor creste in 2020 cu cea mai mare suma pe .

Florin Citu, despre rectificarea bugetara: Ministerul Muncii are cel mai mare buget

Ministrul de Finante a facut declaratii importante legate de rectificarea bugetara. Florin Citu a anuntat ca vor fi alocate resurse suplimentare pentru Sanatate, Transporturi, Educatie si ca Ministerul Muncii va avea cel mai mare buget in acest an.

Florin Citu anunta schimbare radicala la ANAF: Gata cu drumurile!

Ministrul Finantelor Florin Citu a anuntat pe pagina de Facebook ca romanii nu vor mai trebui sa stea la coada la Administratia Financiara pentru plata taxelor si impozitelor. De acum inainte aceste plati.

Florin Citu, mesaj pentru social-democrati dupa ce a promis marirea pensiilor: V-am dat sah mat

Ministrul de Finante le-a transmis un mesaj social-democratilor, dupa ce ieri a anuntat ca pensiile vor fi majorate, in plina criza economica. V-am dat sah mat, le-a spus Florin Citu celor din PSD.

Florin Citu, la prezentarea rectificarii bugetare: Vom creste pensiile in 2020, cu o suma cu care PSD nu le-a majorat niciodata. Ei taiau anual sume importante din Sanatate, Educatie si investitii noi le suplimentam

Florin Citu, ministrul Finantelor, a prezentat a doua rectificare bugetara a Guvernului Orban pentru anul 2020 si a subliniat ca pensiile vor fi majorate, in timp ce resursele din zona de Educatie, Sanatate.

Florin Citu: Guvernul va aproba vineri o OUG pentru a pune in aplicare rectificarea bugetara. Ce ministere primesc mai multi bani

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat, joi, ca Guvernul va aproba in sedinta de vineri o Ordonanta de Urgenta care va aduce unele modificari necesare pentru a pune in aplicare rectificarea.

Schimbare totala la ANAF. Anuntul momentului facut de ministrul Florin Citu

Premiera absoluta la ANAF anuntata de Florin Citu. Acum trebuie doar sa vedeti ce faceti cu toate orele libere pe care le aveti in plus Anuntul momentului facut de Citu. Ce se schimba la ANAF Florin Citu, Ministrul Finantelor anunta in premiera absoluta identificarea vizuala online pentru inregistrarea in Spatiul Privat SPV). Acesta afirma ca .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )