Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii vor putea imprumuta statul prin programul FIDELIS pentru populatie in lei si euro in luna martie

Hotnews Hotnews,
 Romanii vor putea imprumuta statul prin programul FIDELIS pentru populatie in lei si euro in luna martie

Romanii vor putea subscrie pentru titluri de stat Fidelis in perioada 1-19 martie, ce vor fi listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB), potrivit unui comunicat al Ministerului Finantelor. Dobanzile anuale pentru titlurile in lei sunt de 2,85% pentru scadenta de 1 an, 3,10% pentru scadenta de 3 ani si de 1,55% pentru titlurile de stat in euro cu o scadenta de 5 ani. continuă pe Hotnews

Bogdan Aurescu: Bugetul MAE permite atingerea obiectivelor asumate prin programul de guvernare in acest an

Joi, ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a anuntat ca bugetul pentru 2021 este cu 1,07% mai mare fata de anul precedent, fiind un buget care permite atingerea obiectivelor asumate prin programul de.

Programarea pentru vaccinarea cu serul PfizerBioNTech, reluata de sambata. 156.000 de persoane se vor putea vaccina in urmatoarele 20 de zile

Comitetul de coordonare a vaccinarii anunta ca de sambata se reia vaccinarea cu serul produs de PfizerBioNTech, iar in urmatoarele 20 de zile se vor putea imuniza inca 156. 000 de persoane. Din 1 martie se vor deschide 130 de cabinete noi de vaccinare.

Bugetarii se vor putea pensiona mai tarziu de 65 de ani. Pensia nu mai poate fi cumulata cu salariul la stat VIDEO

Bugetarii, angajati platiti din sistemul public, se vor putea pensiona mai tarziu de 65 de ani, cat prevede legea actuala pentru barbati, iar pensia nu va mai putea fi cumulata cu salariul de la stat, proiectul Ministerului Muncii urmand sa fie prezentat in urmatoarea ledinta de Guvern.

Consiliile de administratie ale spitalelor vor putea sa ceara audit extern si vor aproba orice achizitie directa mai mare de 50.000 de lei

Consiliile de administratie ale spitalelor vor putea sa ceara audit extern pentru unitatea medicala si vor aproba orice achizitie directa mai mare de 50. 000 de lei, stabileste o ordonanta de urgenta aprobata de Guvern si care urmeaza sa fie publicata in Monitorul Oficial, a anuntat, joi, ministrul Vlad Voiculescu.

VLAD VOICULESCU: Consiliile de Administratie ale spitalelor vor putea sa ceara audit extern

Consiliile de Administratie ale spitalelor vor putea sa ceara audit extern si vor aproba fiecare achizitie directa de peste 50. 000 de lei, a declarat, astazi, la Parlament, ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, conform Agerpres.

De 1 martie copiii vor putea duce martisoare si flori la scoala? Vlad Voiculescu raspunde cu un citat din Biblie

Elevii vor putea duce. de 1 martie, martisoare si flori la scoala? Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a raspuns cu un citat din Biblie si a indemnat la respectarea masurilor anti-COVID.

Veste geniala pentru persoanele cu handicap. Vor putea opta pentru decontarea carburantului in locul biletelor de tren sau autobuz. Care este procedura exacta

Persoanele cu handicap pot opta pentru decontarea carburantului in locul biletelor de autobuz sau de tren. Noul an vine cu noutati pentru persoanele cu handicap in ceea ce priveste gratuitatea pe transportul interurban. Autoritatile au decis ca persoanele incadrate in gradul accentuat si grav de handicap, sa poata alege intre decontarea costului de combustibil consumat .

Bicicletele de la Constanta revin in rastel. De la 1 martie vor putea fi inchiriate

Bicicletele din rastelurile municipalitatii vor reveni la Constanta, la 1 martie. Parcul de biciclete a fost in revizie de la 1 decembrie 2020.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )