Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teodorovici: Emisiunea de titluri de stat pentru populatie are alocata deocamdata suma de 100 de milioane de lei. Vezi in text avantajele, dezavantajele si riscurile investitiilor in titluri de stat

Hotnews Hotnews,
 Teodorovici: Emisiunea de titluri de stat pentru populatie are alocata deocamdata suma de 100 de milioane de lei. Vezi in text avantajele, dezavantajele si riscurile investitiilor in titluri de stat

Programul Fidelis, emisiune de titluri de stat pentru populatie, are alocat, deocamdata, un buget de 100 milioane de lei, dar speram sa-l suplimentam cu o suma consistenta, a declarat ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, citat de Agerpres. Acest program Fidelis de titluri de stat pentru populatie este o initiativa in incercarea de a crea instrumente de economisire pentru populatie. Guvernul a luat o astfel de masura pentru ca este un moment economic care cere o astfel de actiune. Este un moment istoric, pentru ca este prima data cand se deruleaza un astfel de program prin intermediul Bursei din Bucuresti. Sunt cateva diferente notabile fata de ultima emisiune de titluri de stat catre populatie, a spus Teodorovici, intr-o conferinta de presa organizata la BVB. continuă pe Hotnews

8 iunie - prima zi de subscriere la emisiunea de titluri de stat pentru populatie

Premierul Victor Ponta si ministrul Finantelor Eugen Teodorovici au lansat astazi, la Bursa de Valori Bucuresti BVB), prima emisiune de titluri de stat pentru populatie care va putea fi tranzactionata pe bursa. Valoarea emisiunii va fi de 100 de milioane de lei, iar valoarea nominala a unui titlu va fi de 1. 000 de lei. Oficialii au mentionat ca perioada de subscriere va fi de doua saptamani in intervalul 8 - 19 iunie.

Romanii pot imprumuta statul: se lanseaza prima emisiune de titluri de stat pentru populatie. Cum se calculeaza dobanda

Persoanele care vor sa economiseasca pe termen lung pot subscrie, in perioada 8-19 iunie, in cadrul emisiunii de titluri de stat realizata de Ministerul Finantelor pentru populatie, cu o valoare totala de 100 milioane lei, un titlu costand 1. 000 de lei, iar pe 25 iunie se vor efectua alocarile.

Klaus Iohannis a promulgat legea care dubleaza alocatiile de stat pentru copii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care dubleaza alocatiile de stat pentru copii, de la 42 de lei la 84 de lei. Majorarea alocatiei a fost aprobata recent de catre deputati, sub forma unui amendament propus de PNL, scrie Mediafax .

Statul vinde obligatiuni pentru populatie. Care sunt cele mai importante detalii ale emisiunii de titluri

Pentru prima data in ultimul deceniu romanii vor putea sa cumpere direct titluri de stat, Ministerul Finantelor urmand sa vanda in perioada 8-19 iunie titluri cu o valoare totala de 100 milioane lei. Care sunt detaliile emisiunii de obligatiuni si cum.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind dublarea alocatiilor de stat pentru copii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni legea privind dublarea alocatiilor pentru copii, informeaza un comunicat al Administratiei prezidentiale. De altfel, seful statului anuntase ca intentioneaza sa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )